Libnet.ro
UNICEF

07:46

Dan Petrescu: Cred ca este cea mai rea tragere la sorti. Aveam ambitii mari inainte, dar acum, mai putine

Hotnews Hotnews,
 Dan Petrescu: Cred ca este cea mai rea tragere la sorti. Aveam ambitii mari inainte, dar acum, mai putine

CFR Cluj a avut parte de o tragere la sorti dificila in grupele Europa League, campioana Romaniei aflandu-se in aceeasi grupa cu Lazio Roma, Celtic Glasgow si Rennes. Dan Petrescu nu a fost prea incantat atunci cand a auzit numele adversarelor, antrenorul fiind de parere ca a fost cea mai rea tragere la sorti. continuă pe Hotnews

Cod Rutier 2019. Care este cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania

Cea mai mare amenda pe care o poate primi un sofer in Romania, conform noilor norme din Codul rutier, este de 14. 500 de lei si se aplica doar persoanelor juridice. Pentru toate celelalte categorii de soferi, amenda maxima pe care o pot primi este de 2. 900 de lei. Cod Rutier 2019. Cea mai mare amenda .

Aceasta este CEA MAI PUTERNICA RUGACIUNE ca sa atragi BANII! CITESTE-O ZILNIC si vei vedea EFECTELE miraculoase!

Citeste aceasta rugaciune puternicasi vei reusi sa primesti bani fix atunci cand nu te astepti, conformsfatulparintilor. ro. Rugaciune puternica pentru bani si pentru a scapa de datorii Vin.

Dan Petrescu, dupa eliminarea din Champions League: Obiectivul nostru este calificarea in primavara europeana in Europa League

Dan Petrescu a fost trist la finalul partidei retur din play-off-ul Champions League, scor 0-1 cu Slavia Praga, dar a precizat ca este fericit ca nu a iesit din Europa. CFR Cluj va juca in grupele Europa League, acolo unde tinteste primavara europeana.

Dan Petrescu, inaintea partidei decisive cu Slavia Praga: Jucam al 16-lea meci in 46 de zile. Este ceva inuman

Dan Petrescu a prefatat, marti, intr-o conferinta de presa, returul dublei cu Slavia Praga din play-off-ul Champions League. Tehnicianul celor de la CFR Cluj a laudat adversara din Cehia si s-a declarat nemultumit de faptul ca echipa sa a fost nevoita sa joace foarte multe partide intr-un timp foarte scurt.

Tragerea la sorti i-a dat cu virgula lui Dan Petrescu: Aveam ambitii mai mari inainte

Dan Petrescu anunta dupa ratarea calificarii in grupele Champions League ca nu se gandeste decat la calificarea in primavara europeana din grupa de Europa League.

Dan Petrescu, mai calm ca niciodata: Am incredere ca vom ajunge in primavara europeana

Dupa eliminarea suferita in fata Slaviei Praga in playoff-ul Champions League pentru Dan Petrescu toate gandurile se indreapta spre grupele Europa League.

Dan Petrescu: CFR merita sa fie in grupele Ligii Campionilor

Dan Petrescu a declarat dupa infrangerea cu 1-0 in fata formatiei Slavia Praga in mansa secunda a pl.

Slavia - CFR: Dan Petrescu, discurs dureros. A fost scos din sarite de gafa unui jucator pe care l-a taxat la interviu

Dan Petrescu a dus CFR Cluj in grupele Ligii Europa, insa, fiind un perfectionist, a ramas cu un gust amar dupa ratarea grupelor Ligii Campionilor.

Basescu, ironii fata de PSD: De la 46% au ajuns acum intr-o situatie mai rea decat mine dupa ce s-au taiat salariile

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat luni seara decizia ALDE de a iesi de la guvernare si a ironizat PSD-ul, despre care spune ca a ajuns intr-osituatie politica mai rea decat am avut eu dupa ce s-au taiat salariile cu 25 la suta.

FOTO Halep, cea mai grea infrangere a carierei: Imaginea care spune multe despre cea care a invins-o la US Open

Simona Halep ramane cea mai constanta jucatoare din circuitul WTA, insa poate ca tocmai de aceea esecul pe care l-a suferit in fata lui Taylor Townsend 116 WTA) deranjeaza si mai mult.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )