Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dan Petrescu, decizie socanta dupa ce a aflat ca are coronavirus

Playtech Playtech,
Dan Petrescu, decizie socanta dupa ce a aflat ca are coronavirus

Desi antrenorul CFR Cluj, Dan Petrrescu, a fost internat intr-un spital din oras dupa ce a fost diagnosticat cu coronavirus, acesta a fost surprins pe strada. Dan Petrescu purta masca de protectie, dar o purta pe frunte. Dan Petrescu, decizie soc dupa ce a aflat ca este infectat cu coronavirus Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, . continuă pe Playtech

Dan Petrescu rateaza finalul sezonului cu CFR Cluj

In continuare pozitiv cu noul virus gripal Sars-Cov-2, antrenorul Dan Petrescu nu va putea sta pe banca tehnica a echipei din Gruia.

Cum se simte Dan Petrescu, infectat cu Covid-19, si ce il dezamageste cel mai mult

CFR trece prin momente grele pe finalul de sezon din Liga 1: formatia din Gruia a pierdut locul de lider, iar coronavirusul a dat peste cap orice planuri au fost depistate mai multe cazuri de Covid-19 in lotul campioanei Romaniei). De infectare nu a scapat nici Dan Petrescu.

Dan Petrescu sufera: Marea drama a antrenorului, bolnav cu COVID-19

Tehnicianul campioanei s-a infectat cu noul coronavirus, iar prietenii sai au inceput sa-si faca griji pentru el, mai ales ca fostul international are si 52 de ani.

Xavi, fostul fotbalist de la Barcelona, are coronavirus. Voi ramane izolat pana ma voi insanatosi

Xavier Hernandez Creus, fostul star de la Barcelona, actualul antrenor lui Al-Sadd Qatar), a confirmat publicului ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Sportivul de 40 de ani, care a castigat Campionatul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )