Libnet.ro
UNICEF

12:15

Dan Petrescu si declaratia zilei - Liga 1 este un campionat de prosti

Hotnews Hotnews,
 Dan Petrescu si declaratia zilei - Liga 1 este un campionat de prosti

CFR Cluj a trecut de Astra, scor 2-1, in primul meci din play-off, dar Dan Petrescu a avut multe reprosuri de facut catre oficialii care au realizat regulamentul din Liga 1. Antrenorul momentului din fotbalul romanesc este nemultumit de mai multe reguli si a spus despre campionatul intern ca este unul pentru prosti. continuă pe Hotnews

Dan Petrescu a rabufnit si a jignit pe toata lumea, dupa CFR Cluj Astra. Ne batem joc!

In ultima etapa de campionat, CFR Cluj a jucat acasa cu Astra Giurgiu, meci pe care l-a si castigat cu scorul de 2-1, dar asta nu l-a impiedicat pe Dan Petrescu sa rabufneasca din noul la adresa regulamentelor din Romania. Dan Petrescu a rabufnit si a jignit pe toata lumea, dupa CFR Cluj Astra .

Dan Petrescu pune tunurile pe FRF: La Mondial nu ne-am mai calificat de nu stiu cand. Jucam ca prostii, rad altii de noi

Antrenorul Dan Petrescu si-a varsat frustrarea inca o data pe regulile din fotbalul romanesc dupa 2-1 cu Astra Giurgiu in prima etapa din playoff.

Nu uita si nu iarta. Dan Petrescu a ramas cu gandul la Sevilla si anunta apocalipsa in fotbalul romanesc

Dan Petrescu nu a uitat inca eliminarea din Europa League si spune ca performanta reusita de CFR Cluj in acest sezon nu va mai fi repetata prea curand de o alta echipa din fotbalul romanesc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )