Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dan Petrescu: Sa facem meciul vietii

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu: Sa facem meciul vietii

CFR Cluj se afla la 90 de minute distanta de calificarea in playoff-ul Ligii Campionilor, insa misiunea campioanei Romaniei va fi una infernala pe Celtic Park. continuă pe Online Sport

Champions League: Celtic - CFR (de la 21:45) Dan Petrescu: Suntem increzatori

Dupa ce a remizat, scor 1-1, in mansa tur, CFR trebuie sa mizeze totul pe cartea ofensiva pe Celtic Park daca vrea sa obtina calificarea in play-off-ul Champions League. Constient de dificultatea returului, Dan Petrescu ramane totusi optimist: Suntem increzatori. Trebuie sa nu ne speriem, una peste alta sa facem meciul vietii. Partida Celtic vs CFR Cluj va fi in direct pe Digisport 1 si Look Plus si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45.

Cine transmite la TV meciul Celtic CFR Cluj, in turul 3 Champions League

CFR Cluj joaca marti, 13 august 2019, cea de-a doua mansa cu Celtic in turul 3 preliminar Champions League, dupa ce partida jucata pe teren propriu s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Meciul este programat la ora 21:45 si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, dar poate .

Asa isi pierde Romania jucatorii de valoare: Dan Petrescu a dezvaluit unde a fost vazut Cristi Manea ultima data

In sezonul trecut, Cristi Manea 22 de ani) a castigat titlul cu CFR Cluj, dupa care a prins semifinalele Campionatului European U-21 cu nationala de tineret. Astazi, fundasul e de negasit!.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )