Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dan Petrescu, foc si para: Nu stiu cine poate sa ne dea inapoi aceasta calificare. Plecam frustrati!

Adevărul Adevărul,
Dan Petrescu, foc si para: Nu stiu cine poate sa ne dea inapoi aceasta calificare. Plecam frustrati!

CFR Cluj si-a incheiat aventura europeana, desi a terminat neinvinsa dubla cu Sevilla: 1-1 pe teren propriu si 0-0 in deplasare. Arbitrajul video i-a adus campioanei Romaniei penalty-ul din care a deschis scorul in meciul tur si i-a anulat golul inscris in ultimele minute ale returului, pentru un hent comis de Lacina Traore. continuă pe Adevărul

Digi Sport: Ce scriu spaniolii, dupa ce au vazut criza de nervi facuta de Dan Petrescu la conferinta

Dan Petrescu a fost foc si para la conferinta de presa de la finalul partidei Sevilla - CFR Cluj 0-0. Antrenorul roman a venit cu regulamentul in mana, indignat ca golul lui Paun a fost anulat de VAR.

VIDEO Cu ce a venit Dan Petrescu la conferinta de presa - Pe cine a criticat Bursucul dupa eliminarea dramatica a CFR-ului

Regula golului marcat in deplasare a facut diferenta in dubla mansa dintre Sevilla si CFR Cluj. Campioana Romaniei a marcat in ultimele minute ale partidei de pe Ramon Sanchez Pizjuan, dar VAR-ul a intors reusita si i-a trimis pe andaluzi in optimile Europa League. Vizibil iritat de decizia arbitrului, Dan Petrescu a venit la conferinta de presa cu regulamentul in mana.

Dan Petrescu a dat cu regulamentul de pamant la conferinta: Gol anulat pe nedrept, calificare pe nedrept a Sevillei

Antrenorul Dan Petrescu este de parere ca anularea golului marcat de Adrian Paun la Sevilla a fost o decizie injusta.

Dan Petrescu, inaintea returului cu Sevilla: Sunt convins ca sansele noastre sunt mici

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca este convins ca sansele de calificare a clujenilor in optimile Europa LEague sunt mici, el mentionand ca si-ar dori sa se ajunga la lovituri de departajare la confruntarea cu FC Sevilla.

Ruptura intre Ilie Dumitrescu si Dan Petrescu: Nu l-am sunat de trei ani

Fosti colegi in Generatia de Aur care a adus glorie fotbalului romanesc la Mondialul din 94 si nu numai, Ilie Dumitrescu si Dan Petrescu au pierdut legatura. Ilie Dumitrescu a dezvaluit dupa meciul lui.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )