Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Petrescu, nemultumit de formatul Ligii 1: Noi iesim din Europa

Hotnews Hotnews,
 Dan Petrescu, nemultumit de formatul Ligii 1: Noi iesim din Europa

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat, in cadrul unei conferintei de presa, ca ar dori ca regula U21 sa fie scoasa din regulamentul Ligii 1. De asemenea, antrenorul lui CFR Cluj ar scoate sistemul cu play-off si play-out. continuă pe Hotnews

CFR Cluj egal cu Sevilla in turul 16-imilor Europa League. Dan Petrescu sceptic cu privire la returul cu Sevilla

Joi seara, in in turul 16-imilor Europa League, CFR Cluj a primit vizita celor de la Sevilla. Cu un stadion plin, la refuz, clujenii au reusit un egal, dar sansele de calificare s-au diminuat si mai mult. CFR Cluj egal cu Sevilla in turul 16-imilor Europa League Aseara, pe stadionul din Gruia, CFR Cluj a .

Dan Petrescu, dupa remiza cu Sevilla: E o greseala in lant la golul primit, sunt foarte suparat

CFR Cluj a fost egalata in minutul 82 de Sevilla, dupa o greseala in aparare in urma unui corner. Dan Petrescu a declarat ca nu intelege eroarea elevilor sai, precizand ca este foarte dezamagit din cauza rezultatului inregistrat. E o greseala in lant acolo, nu e un jucator si sunt foarte suparat pe acest gol primit, a spus antrenorul campioanei Romaniei.

Dan Petrescu: E frustrant sa iei gol pe final. N-am inteles de ce ne-am retras

CFR Cluj a fost la zece minute distanta de o victorie mare cu Sevilla in prima mansa din saisprezecimile Europa League, iar Dan Petrescu spune ca formatia spanioala e mare favorita la returul de peste o saptamana dupa 1-1 in Gruia.

Europa League: CFR Cluj vs Sevilla (19:55) Dan Petrescu, intalnire cu andaluzii dupa 10 ani - Vor reusi ardelenii surpriza?

Sortii le-au scos-o in cale celor de la CFR Cluj pe Sevilla, marea specialista in Europa League, iar prima mansa din optimi are loc joi, in Gruia, de la ora 19:55. Dan Petrescu a invins formatia andaluza pe vremea cand se afla pe banca Unirii Urziceni si spera sa repete minunea. increderea adversarilor nu e la cote inalte, echipa lui Lopetegui fiind fara victorie in ultimele patru partide oficiale. Confruntarea va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus si LiveText pe HotNews. ro.

CFR joaca, diseara, un meci urias pentru onoarea fotbalului romanesc: Dan Petrescu, discurs savuros

Campioana Romaniei spera sa furnizeze, diseara ora 19. 55, Digisport 1, Telekom Sport 1, LookPlus), o mare surpriza in 16-imile Ligii Europa, in fata unei echipe care a fost lovita de criza in 2020.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )