Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Petrescu refuza nationala. Motivele pentru care fostul international prefera sa ramana la CFR Cluj

Adevărul Adevărul,
Dan Petrescu refuza nationala. Motivele pentru care fostul international prefera sa ramana la CFR Cluj

Dan Petrescu s-a intalnit cu cei din conducerea FRF, dar a declinat oferta de a deveni selectionerul echipei nationale a Romaniei. continuă pe Adevărul

Ipoteza: Dan Petrescu in paralel la nationala si CFR Cluj

Aflat in pole position pentru preluarea nationalei Romaniei, Dan Petrescu ar putea fi impiedicat sa ajunga la carma primei reprezentative chiar de contractul pe care il are in prezent la echipa din Gruia.

Ce decizie a luat Dan Petrescu, dupa discutiile cu FRF pentru preluarea Nationalei

Dan Petrescu a refuzat oferta FRF pentru preluarea Nationalei. Anuntul a fost facut de Iuliu Muresan, presedintele CFR Cluj. Dan Petrescu se simte foarte bine la noi. Sigur ramane la noi. Suntem.

Iese Cristoph Daum, intra Dan Petrescu! Bursucul a facut primul pas spre nationala: Eu sunt antrenor, nu tradez pe nimeni

Prima varianta a Federatiei pentru inlocuirea lui Daum este Dan Petrescu, antrenorul liderului CFR Cluj. E o mutare prin care Burleanu vrea sa demonteze ideea unui conflict cu Generatia de Aur.

Liga 1: Dan Petrescu, suspendat doua meciuri dupa ce a fost trimis in tribuna la meciul cu CSU Craiova

Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat doua jocuri pe Dan Petrescu, dupa ce antrenorul a fost trimis in tribuna la meciul disputat de CFR impotriva celor de la CSU Craiova, din runda cu numarul IX din Liga 1.

Presa locala: Dragnea a mers la Tebea cu elicopterul, pentru care ar fi platit circa 5000 euro

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers la serbarile de la Tebea cu un elicopter inchiriat, pentru care ar fi cheltuit circa 5000 euro, relateaza publicatia locala Glasul Hunedoarei, citand surse.

Dan Petrescu, singurul antrenor contactat de FRF

FRF se afla in cautarea unui inlocuitor pentru Christoph Daum si pana acum un singur antrenor a fost contactat pentru discutii in vederea preluarii echipei nationale.

Dan Petrescu rateaza derby-ul cu FCSB

Comisia de Disciplina s-a pronuntat, miercuri, fata de incidentele care au avut loc la partida CFR Cluj CSU Craiova din etapa a 9-a a Ligii 1 Betano.

Povestea lui Mihai Lungeanu, milenialul pentru care antreprenoriatul e un hobby

Eu intre 20 si 25 de ani, iti spun sincer, niciodata nu am zis ca e afacerea mea. Intotdeauna de cate ori mergeam la intalniri, le spuneam clientilor ca directorul e plecat din tara si-i tinem noi locul. Pentru ca eu eram micut de inaltime,.

O femeie din Dambovita si-a lovit bebelusul crunt. Motivul pentru care a facut acest lucru este de necrezut

O femeie din Dambovita a fost arestata pentru ca si-ar fi dat lovit bebelusul crunt de tablia patului pentru ca acesta plangea. Tanara mama din localitatea Baleni a fost initial retinuta pe.

Salariul pentru care un roman ar accepta sa lucreze: 2.844 de lei. Iar ca sa se mute cu jobul, vor cel putin 500 de lei in plus la salariu

Daca anul trecut un roman ar fi acceptat sa se angajeze pe un salariu mediu de 2. 550 de lei, acum asteptarile pornesc de la minimum 2. 844 de lei, arata datele unui studiu realizat de eJobs, realizat intre 15 mai si 15 august 2017 pe un esantion de 3. 262 de respondenti, toti activi profesional. Mai mult, participantii la studiu considera ca ar merita salarii cu 40% mai mari decat cele pe care le obtin pentru joburile curente. In medie, diferenta dintre salariul curent si cel considerat just la nivelul pietei este mai mare de 1. 000 de lei. Tinerii cred ca ar trebui sa castige cu 50% mai mult.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )