Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dan Petrescu: Trebuia sa marcam mai multe goluri, Billel nu a fost concentrat. in prima repriza a mai fost un penalti clar

Hotnews Hotnews,
 Dan Petrescu: Trebuia sa marcam mai multe goluri, Billel nu a fost concentrat. in prima repriza a mai fost un penalti clar

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seara, dupa victoria din meciul cu Lazio Roma, scor 2-1, ca formatia sa ar fi trebuit sa inscrie mai multe goluri, insa Billel Omrani nu a fost concentrat. continuă pe Hotnews

CFR - Lazio, victoria lui Dan Petrescu: Discurs de mare antrenor dupa un rezultat fabulos si o gluma simpatica

Dan Petrescu e de departe cel mai bun antrenor din Liga I, iar rezultatele vorbesc pentru el in acest moment: locul 1 atat in campionat, cat si in grupa F a Ligii Europa.

Dan Petrescu: Sa facem poza la clasament

CFR Cluj a revenit de la 0-1 cu Lazio si este prima in clasamentul Grupei E din Europa League, un moment pe care antrenorul Dan Petrescu l-ar vrea pus in rama si pastrat.

Dan Petrescu, inainte de meciul cu Lazio: Toate echipele au puncte slabe, chiar si Barcelona

Antrenorul lui CFR, Dan Petrescu, considera ca adversara de joi din grupele Europa League, Lazio Rom.

Dan Petrescu, antrenor CFR: Culio si Traore sunt in lot, dar au probleme

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, in care a prefatat duelul cu Lazio, de joi, din grupele Europa League. Tehnicianul a anuntat ca Emmanuel Culio si Lacina Traore vor fi in lot pentru meciul de la Cluj-Napoca.

Majoritatea PSD din Consiliul General a aprobat mai multe proiecte imobiliare controversate: blocuri de 35 de etaje la Razoare, cartier rezidential in Padurea Baneasa, imobil de 6 etaje langa Piata Rosetti, in locul unei case de 160 de ani

Majoritatea PSD din Consiliul General a aprobat in sedinta de marti mai multe proiecte imobiliare controversate. Printre acestea se numara un cartier de blocuri cu pana la 35 de etaje in zona intersectiei Calea 13 Septembrie cu Sos. Progresului, un cartier rezidential in Padurea Baneasa, cladiri de 12 etaje langa cimitirul Belu, trei blocuri cu 7 etaje si doua blocuri cu 12 etaje pe str. Gheorghe Titeica nr. 109-119, in spatele bulevardului Barbu Vacarescu, intr-o zona de case. in plus, s-a aprobat construirea unui bloc cu inaltimea maxima de 6 etaje, in centrul orasului, langa Piata CA Rosetti, zona protejata, in locul unei case cu o vechime de 160 de ani, demolata in 2010.

Cod galben de vant puternic in mai multe regiuni din tara. Afla zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, mai multe avertizari de CodGalben de vant puternic, valabile in mai multe judete din tara. Potrivit ANM, vantul va bate cu 50-65 kmh, iar in zonele de munte chiar si cu 100 kmh. Avertizarile vor fi valabile pana in ora 14:00.

Hong Kong: Mai multe persoane au fost ranite dupa deraierea unui tren

Un tren a deraiat in Hong Kong la o ora de varf al traficului, in urma caruia mai multe persoane au.

Angajat al Romsilva din judetul Neamt, agresat de mai multe persoane

Un angajat al Romsilva din judetul Neamt a fost agresat de mai multe persoane, in timpul unei actiun.

Rusia neaga orice amenintare in urma exploziei laboratorului in care se conservau mai multe virusuri

Rusia a dezmintit, marti, orice amenintare a unei contaminari, in urma unei explozii si unui incendiu, luni, intr-un centru de cercetare in virusologie si biotehnologie in care sunt conservate mai multe virusuri - de la variola la Ebola.

Elevii de la mai multe scoli din Bucuresti vor informati privind problematica drogurilor

Elevi din mai multe unitati de invatamant din Bucuresti vor fi informati privind riscurile consumului de droguri, iar parintii - referitor la simptomatologia manifestata la un consumator de substante interzise, printr-un program ce se va derula din.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )