Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dan Sova, despre tentativa de mita: Oferta afaceristului a fost foarte brutala

Antena3 Antena3,
Dan Sova, despre tentativa de mita: Oferta afaceristului a fost foarte brutala

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a povestit, in editia de sambata a emisiunii QA de la Antena 3, cum a fost abordat de afaceristul Calin Roman pentru a-i cere un contract la o. continuă pe Antena3

Dan Sova, despre tentativa de mita, la QA

Pentru prima data un ministru reclama la DNA ca un afacerist a incercat sa-l mituiasca, iar procurorii anti-coruptie se spala pe maini si spun ca nu e de competenta lor. Ministrul marilor proiecte, Dan Sova,.

Dan Sova: Tentativa de mita a fost pentru un tronson de autostrada

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat, joi, la Ionesti in judetul Dambovita, ca tentativa de mita, ce a avut loc la Beijing acum o luna si pentru care a sesizat DNA, a fost pentru un tronson de autostrada.

Dan Sova a reclamat la DNA ca reprezentantul unei companii ar fi vrut sa il mituiasca pentru un contract. Presupusul mituitor - un roman

Ministrul Dan Sova a declarat, joi, pentru Mediafax, ca a depus o plangere penala la DNA impotriva reprezentantului unei mari companii care, in timpul vizitei facute in China, a incercat sa il mituiasca pentru a obtine un contract vizand constructia unui tronson de autostrada. Sova a declarat ulterior pentru HotNews. ro ca cel care i-a oferit mita este roman, iar tentativa s-a produs in timpul unei vizite in China in perioada 2-7 septembrie, cu ocazia lucrarilor Comisiei guvernamentale romano-chineze de la Beijing. Precizam ca nu este vorba despre vizita delegatiei guvernamentale conduse de premierul Victor Ponta.

Calin Roman, care ar fi incercat sa-l mituiasca pe Dan Sova, cere Parchetului sa fie audiat si confruntat cu ministrul / Sova: Exista o inregistrare a tentativei de mituire

Directorul grupului de firme Selina, Calin Roman, cere Parchetului Tribunalului Bihor sa fie audiat si confruntat cu ministrul Dan Sova, care l-a denuntat pentru o presupusa tentativa de mituire a sa, iar reprezentantii grupului spun ca nu a existat nicio discutie in sensul oferirii vreunei sume. UPDATE: Ministrul Dan Sova a declarat joi seara, la Romania TV, ca exista un martor care poate confirma faptul ca directorul grupului de firme Selina a incercat sa-i dea mita pentru a obtine un contract cu CNADNR, precum si o inregistrare video a discutiei.

Un afacerist a incercat sa-l MITUIASCA pe Dan Sova. DNA si-a declinat competenta in acest caz

30 - Plangerea ministrului Dan Sova privind o tentativa de mituire a sa de catre reprezentantul unei firme a fost trimisa de DNA, care si-a declinat competenta in acest caz, Parchetului de pe langa.

Dan Sova acuza un om de afaceri ca a vrut sa il mituiasca

Update 12:56 Plangerea ministrului Dan Sova privind o tentativa de mituire a sa de catre reprezentantul unei firme a fost trimisa de DNA, care si-a declinat competenta in acest caz, Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, potrivit surselor de presa.

Un afacerist a incercat sa-l MITUIASCA pe Dan Sova. Mita, pentru un contract la o autostrada

Un om de afaceri a incercat sa il mituiasca pe ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova. in schimbul mitei, afaceristul voia un contract la o autostrada. Ministrul a depus plangere la.

Calin Roman, care ar fi incercat sa-l mituiasca pe Dan Sova, cere Parchetului sa fie audiat si confruntat cu ministrul

Directorul grupului de firme Selina, Calin Roman, cere Parchetului Tribunalului Bihor sa fie audiat si confruntat cu ministrul Dan Sova, care l-a denuntat pentru o presupusa tentativa de mituire a sa, iar reprezentantii grupului spun ca nu a existat nicio discutie in sensul oferirii vreunei sume, informeaza Mediafax.

Calin Roman, care ar fi incercat sa-l mituiasca pe ministrul Dan Sova, este director al Selina. Patronul companiei neaga acuzatia: Daca aveam astfel de intentii, mergeam si discutam eu

Calin Roman, care ar fi incercat sa ii dea mita in China ministrului Dan Sova, este directorul general al grupului de firme Selina din Oradea, patronul companiei, Beniamin Rus, spunand ca acuzatiile aduse acestuia nu sunt reale si ca daca ar fi avut astfel de intentii ar fi mers el insusi in China, relateaza Mediafax.

Prelungirea licentei de la Rosia Montana, OBLIGATORIE. Dan Sova explica cum este posibil

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a declarat in editia de sambata a emisiunii QA de la Antena 3, ca statul roman este obligat sa prelungeasca licenta de exploatare de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )