Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dan Sova incepe consultarile cu autoritatile locale pentru autostrada Transilvania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Sova incepe consultarile cu autoritatile locale pentru autostrada Transilvania

Dan Sova, Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, incepe, astazi, consultarile cu autoritatile locale din judetele pe teritoriul carora se va construi autostrada Transilvania. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Sova a demarat consultarile cu autoritatile locale pentru autostrada Transilvania

Ministrul Dan Sova a demarat consultarile cu autoritatile locale pentru autostrada Transilvania. Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructura se va intalni astazi cu presedintii consiliilor judetene,.

INFOGRAFIE Ministrul Sova incepe astazi consultarile cu autoritatile locale pentru Autostrada Transilvania

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, va incepe astazi consultarile cu autoritatile locale din judetele pe teritoriul carora se va construi Autostrada Transilvania. Contractul semnat de statul roman cu americanii de la Bechtel pentru constructia autostrazii a fost reziliat la finele lunii mai.

Autostrada Transilvania reloaded: Sova incepe consultarile cu autoritatile locale

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, va incepe joi consultarile cu autoritatile locale din judetele pe teritoriul carora se va construi Autostrada Transilvania.

Sova incepe consultarile pentru Autostrada Transilvania.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine, Dan Sova, va incepe joi consultarile cu autoritatile locale din judetele pe teritoriul carora se va construi Autostrada Transilvania, transmite Mediafax. Sova se va intani joi cu presedintii consiliilor judetene din Bistrita Nasaud si Maramures si va avea o discutie informala cu presedintii consiliilor judetene si primarii localitatilor din Transilvania pe teritoriul carora va trece autostrada. Ministrul delegat va .

Dan Sova: Bistrita-Nasaud are printre cele mai proaste drumuri din tara

Conform lui Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Bistrita-Nasaud are printre cele mai proaste drumuri din tara, motiv pentru care anii care urmeaza vor fi luate in calcul pentru reabilitari.

Dan Sova: Am avut 680 de milioane de euro datorii si le-am achitat pe toate

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a fost prezent astazi in Bistrita-Nasaud, pentru a evalua starea drumurilor. in cadrul conferintei de presa acesta a precizat ca datoriile in valoare de 680 de milioane de euro avute de CNADNR au fost achitate.

Lucrari pe ultima suta de metri pentru autostrada Timisoara-Arad.

Pe autostrada Timisoara-Arad muncitorii vor fi joi pe santier pentru a finaliza lucrarile aflate in intarziere pentru autostrada Timisoara - Arad, informeaza digi24. ro. Firma de constructii care se ocupa de lucrarile la autostrada Timisoara - Arad mai are doar sase zile la dispozitie ca sa inchida santierul. Muncitorii vor lucra, astfel, la reasfaltarea drumului de mare viteza, dupa ce, pe unele portiuni, soseaua a fost decopertata din cauza gropilor aparute la numai un an de la darea in .

Veste buna. Taxa pentru Autostrada Soarelui va fi ELIMINATA in perioada verii.

Soferii nu vor mai fi obligati sa achite taxa pentru Autostrada Bucuresti-Constanta, facilitate care va fi aplicata in week-end, in zilele de vineri, sambata si duminica, pe durata verii din acest an, astfel incat sa fie evitate cozile la statia de taxare, a anuntat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Obligativitatea platii taxei pe Autostrada Soarelui a fost eliminata, pentru sfarsitul de saptamana, prin ordin al secretarului de stat in ministrului delegat pentru Infrastructura, in .

Soferii nu vor mai plati taxa pentru Autostrada Soarelui in week-end, pana la 31 august

Soferii nu vor mai fi obligati sa achite taxa pentru Autostrada Bucuresti-Constanta, facilitate care va fi aplicata in week-end, in zilele de vineri, sambata si duminica, pe durata verii din acest an,.

Taxa pentru Autostrada Soarelui, anulata in weekend-uri pana pe 31 august

Soferii nu vor mai fi obligati sa achite taxa pentru Autostrada Bucuresti-Constanta, facilitate care va fi aplicata in weekend, in zilele de vineri, sambata si duminica, pe durata verii din acest an, astfel incat sa fie evitate cozile la statia de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )