Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dan Sova primeste o noua lovitura dupa ce a fost trimis dupa gratii: A ramas fara...

B1 B1,
Dan Sova primeste o noua lovitura dupa ce a fost trimis dupa gratii: A ramas fara...

Consiliul Local al orasului Corabia a decis sa ii retraga titlul de cetatean de onoare pe ca i l-a acordat lui Dan Sova in 2012. Aceasta decizie vine dupa ce fostul ministru si senator PSD a fost condamnat. continuă pe B1

DRAGNEA primeste o noua LOVITURA dupa infrangerea de la CCR! Anuntul momentului despre infiintarea Fondului Suveran

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a anuntat ca liberalii vor ataca orice demers al Guvernului pentru infiintarea unui fond. Anuntul vine in contextul in care Curtea Constitutionala a admis, miercuri,.

A fost trimis in judecata barbatul care si-a ucis sotia si cei doi copii in timp ce dormeau. in dosar sunt toate detaliile socante ale crimei

Florin Buliga a fost trimis in judecata si este acuzat de omor deosebit de grav. Barbatul si-a injunghiat sotia si cei doi copii in timp ce acestia dormeau. Dosarul se va judeca la Tribunalul Brasov.

Plamanul recoltat de la pacientul de 14 ani a fost trimis la Viena

Plamanul recoltat de la pacientul de 14 ani care a fost accidentat de o masina a fost trimis in Viena, la AKH, pentru ca in tara nu exista pacient compatibil acum. Declaratia ii apartine ministrului Sanatatii, Sorina Pintea.

Orasul Corabia i-a retras lui Dan Sova titlul de cetatean de onoare, dupa ce acesta a fost condamnat definitiv

Fostul senator si ministru al Marilor Proiecte in Guvernul Ponta, Dan Sova, a ramas fara titlul de cetatean de onoare pe care orasul Corabia, din judetul Olt, i-l acordase in 2012. Decizia de retragere a titlului, luata de Consiliul Local, a venit ca urmare a condamnarii definitive a politicianului, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )