Libnet.ro
UNICEF

12:15

Dan Tudorache vrea sa dea 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Adevărul Adevărul,
Dan Tudorache vrea sa dea 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a cerut ca ordinea de azi a sedintei Consiliului Local sa fie suplimentata cu un proiect de hotarare prin care sa se acorde zece milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. continuă pe Adevărul

Posta Romana, obligata sa revina asupra anularii unei licitatii IT si sa incheie un acord de peste 10 milioane lei cu NextGen, firma de cablu a Telekom

Posta Romana a fost obligata in data de 21 iulie de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor sa revina asupra deciziei de a anula o licitatie pentru achizitia unui sistem integrat de comunicatii si sa incheie un contract estimat la peste 10 milioane lei cu ofertantul castigator - NextGen Communications, firma de cablu a Telekom Romania. Licitatia face parte dintr-un proiect mai amplu al Postei de innoire a infrastructurii IT si iesire din zona tehnologiilor depasite.

Guvernul a decis alocarea a 24,191 milioane lei pentru salariatii disponibilizati de la RAAN

Guvernul a aprobat alocarea sumei de 24,191 milioane lei pentru aplicarea unor masuri de protectie sociala destinate salariatilor care au fost disponibilizati la sfarsitul lunii iunie de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN) Drobeta-Turnu Severin.

Primaria da RADET 19 milioane lei pentru continuarea programului de reparatii

Primaria Bucuresti a anuntat ca va vira in conturile RADET suma de 19 milioane lei, care reprezinta ultima transa din subventia pe care Municipalitatea o datora regiei pentru perioada martie - mai 2016,.

Municipalitatea va vira RADET 19 milioane lei pentru continuarea programului de reparatii

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a semnat ordonantarea de plata pentru suma de 19 milioane lei, suma ce reprezinta ultima transa din subventia pe care municipalitatea o datora RADET pentru perioada martie - mai 2016, pentru ca programul de reparatii al regiei sa poata fi continuat.

Bermas Suceava estimeaza afaceri de 26 milioane lei pentru anul in curs

Bermas Suceava, unul dintre cei mai mari zece jucatori de pe piata berii, si-a bugetat pentru acest an o cifra de afaceri de 26 milioane de lei, in crestere cu 9% fata de anul precedent, conform informatiilor furnizate de companie.

Cum vrea primarul Dan Tudorache sa scape de gunoiul imputit din nordul Capitalei

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, sustine ca o centrala de cogenerare este solutia pentru dezamorsarea bombelor ecologice de la marginea Sectorului 1 si solicita PMB efectuarea tuturor demersurilor pentru emiterea documentelor necesare in acest sens. Solicit Primariei Municipiului Bucuresti efectuarea tuturor demersurilor pentru emiterea documentelor necesare in vederea construirii unei centrale ecologice de cogenerare care va rezolva problema deseurilor acumulate la periferia Sectorului 1. Numai printr-un efort comun putem dezamorsa aceste veritabile bombe ecologice si vom putea creste calitatea vietii locuitorilor din aceste zone, a declarat edilul, citat intr-un comunicat transmis Agerpres.

ANAF a vandut o vila a Corinei Voiculescu, cu 4,55 milioane lei

ANAF a obtinut, ieri, suma de 4,55 milioane lei prin vanzarea unei vile a Corinei Voiculescu, in care a fost sediul firmei Crescent, pentru recuperarea unei parti din prejudiciul din dosarul ICA.

Nuclearelectrica a incheiat un contract in valoare de 4 milioane lei cu Compania Nationala a Uraniului

Nuclearelectrica SNN), companie detinuta in proportie de 82% de statul roman, a semnat un contract in valoare de 4 milioane lei cu Compania Nationala a Uraniului CNU) privind servicii de prelucrare a materialelor nucleare neconforme, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Transgaz va plati 6 milioane lei catre Romsilva

Transgaz urmeaza sa achite catre Romsilva o suma de 6 milioane de lei ca sa traverseze fondul forestier, in vederea introducerii conductei magistrale dinspre Campulung Moldovenesc spre Vatra Dornei, investitia fiind blocata de doi ani.

ASF a aprobat majorarea capitalului social al Euroins cu 200 de milioane de lei

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat majorarea capitalului social al firmei de asigurari Euroins, companie detinuta de grupul bulgar Eurohold si aflata in redresare financiara din octombrie 2015, cu 200 milioane lei, a anuntat miercuri institutia, in conditiile in care majorarea a fost anuntata de catre asigurator inca din luna aprilie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )