Libnet.ro
UNICEF

11:00

Dan Voiculescu, arendasul statului: Cum a obtinut acesta mii de hectare in cea mai productiva zona din tara (VIDEO)

B1 B1,
Dan Voiculescu, arendasul statului: Cum a obtinut acesta mii de hectare in cea mai productiva zona din tara (VIDEO)

Noi dezvaluiri legate de cele 2. 600 de hectare din judetul Giurgiu, folosite ani de zile de catre firmele lui Dan Voiculescu. Contractele pentru aceste terenuri erau bine facute si cei care detineau controlul erau. continuă pe B1

Cum a obtinut Dan Voiculescu mii de hectare in cea mai productiva zona din tara

Firmele lui Dan Voiculescu a folosit, ani de zile, 2. 600 de hectare din judetul Giurgiu. Contractele pentru aceste terenuri erau bine facute si cei care detineau controlul erau dupa aceea foarte greu de dat la o parte. Astfel, unele documente se semnau si pe 49 de ani. Localnicii spun ca pamanturile au fost luate imediat dupa revolutie, iar Dan Voiculescu ajunge cu avionul in zona .

Robert Turcescu: Noi documente despre afacerile lui Dan Voiculescu cu terenurile agricole ale statului

Robert Turcescu a publicat miercuri pe blog trei documente din care rezulta, sustine jurnalistul, metoda prin care Dan Voiculescu ar fi reusit sa se acopere legal pentru arendarea prin metoda concurs restrins de oferte a 2600 de hectare de teren din Giurgiu. Robert Turcescu sustine ca acest lucru a fost posibil cu complicitatea Agentiei Domeniilor Statului si a Ministerului Agriculturii care au modificat setul de proceduri in vigoare la acea vreme eliminand limita de 100 de hectare care puteau fi arendate prin metoda concurs restrans de oferte.

Dan Voiculescu intentioneaza sa il dea in judecata pe Marian Capatana dupa ce acesta a declarat in fata instantei ca Voiculescu ar fi platit un milion de euro pentru declansarea scandalului Mircea Basescu - Bercea Mondial

Presedintele de onoare al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, si-a anuntat miercuri, pe blogul personal, intentia de a-l actiona in instanta pe Marian Capatana, presupusul intermediar al mitei pe care ar fi primit-o Mircea Basescu, fratele presedintelui, pentru aberatiile lansate la adresa lui. Ii atrag atentia sa inceteze cu minciunile, scrie Voiculescu pe blog. Marian Capatana, presupusul intermediar al mitei pe care a luat-o Mircea Basescu, fratele presedintelui, a declarat marti, in instanta, ca Dan Voiculescu ar fi implicat in acest dosar. Capatana a sustinut, la Tribunalul Bucuresti, ca Dan Voiculescu ar fi platit un milion de euro pentru declansarea acestui scandal.

PMP cere ancheta parlamentara in cazul arendasului Dan Voiculescu

PMP solicita constituirea unei comisii parlamentare de ancheta care sa investigheze modul in care Dan Voiculescu a obtinut arendarea a 2. 600 de hectare de teren in Giurgiu, desi are un proces cu statul pentru neplata arendei.

PMP solicita ancheta parlamentara pentru Dan Voiculescu

Partidul Miscarea Populara PMP) solicita constituirea unei comisii parlamentare de ancheta care sa investigheze modul in care presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, ar fi obtinut arendarea a 2. 600 de hectare de teren in Giurgiu, desi are un proces cu statul pentru neplata arendei, informatie aparuta in presa.

Dosarul ICA in care Dan Voiculescu e acuzat de spalare de bani se va judeca pe 7 iulie, intr-un nou termen

Dosarul ICA in care Dan Voiculescu este acuzat de spalare de bani a primit un nou termen. Potrivit B1 TV, acesta urmeaza sa fie judecat pe data de 7 iulie. Marti, avocatii lui Dan Voiculescu au avut schimburi de.

Verisoara lui Dan Voiculescu: Scoala de Securitate l-a invatat sa spuna pana la sfarsit ca el nu are nimic sa-si reproseze

Verisoara lui Dan Voiculescu Paraschiva Silaghi este de parere ca acesta este un personaj in stare de atacuri si uneltiri pentru a scapa basma curata din procese, precizand ca, din frica, ataca in stanga si.

Dosarul ICA. Dan Voiculescu, asteptat marti la Curtea de Apel Bucuresti

Omul de afaceri Dan Voiculescu este asteptat, marti, la Curtea de Apel Bucuresti CAB) unde magistratii vor lua in discutieapelului din dosarul in care acesta este acuzat de privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Cazul a fost repartizat la un nou complet de judecata format din doi judecatori tineri promovati de la Tribunalul Bucuresti.

Dosarul ICA. Dan Voiculescu, la Curtea de Apel Bucuresti

Omul de afaceri Dan Voiculescu este asteptat, marti, la Curtea de Apel Bucuresti CAB) unde magistratii vor lua in discutieapelului din dosarul in care acesta este acuzat de privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Cazul a fost repartizat la un nou complet de judecata format din doi judecatori tineri promovati de la Tribunalul Bucuresti.

Dan Voiculescu - sechestru pe terenuri si actiuni

7 iulie - sentinta definitiva Curtea de Apel Bucuresti CAB) a extins ieri sechestrul asigurator pe averea omului de afaceri Dan Voiculescu pentru recuperarea presupusului prejudiciu de 60 de milioane de euro in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Astfel, judecatorii CAB au pus sechestru pe 36 de hectare de teren din strada Garlei unde se gaseste sediul Antena Group), pe doua seturi de peste 5. 000 de actiuni de la Grivco unul donat Corinei Voiculescu si celalalt Cameliei Voiculescu), precum si pe doua seturi de cate 9,9 milioane actiuni de la Compania de Cercetari Aplicate si Investigative, valorand fiecare circa 3 milioane lei.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )