Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dan Voiculescu: Avem sansa istorica a unui nou inceput

Antena3 Antena3,
Dan Voiculescu: Avem sansa istorica a unui nou inceput

Criza sanitara, economica si sociala prin care trecem in prezent poate fi ocazia unui nou inceput in societatea romaneasca, spune profesorul Dan Voiculescu. continuă pe Antena3

Manevrele lui Dan Voiculescu pentru a se insinua din nou in Parlament

Patronul Antenei 3 negociaza cu mai multi parlamentari PSD trecerea la PPUSL, partidul pe care-l conduce din umbra si in care i-a adunat pe Maria Grapini, Teodor Melescanu, Piedone si Gratiela Gavrilescu. Dan Voiculescu il forteaza pe Marcel Ciolacu sa accepte o alianta PSD-PPUSL pentru alegerile locale si parlamentare, sustin surse politice pentru Adevarul. Felix ofera la schimb sustinerea posturilor TV pe care le patroneaza.

intoarcerea lui Dan Voiculescu in politica, imposibila pana-n 2022. Manevra, posibila deocamdata printr-un paravan

Dan Voiculescu foloseste un paravan pentru a conduce Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal PPUSL) in persoana avocatului Daniel Ionascu deoarece decizia de condamnare din dosarul ICA nu ii permite sa se implice personal in politica sau in afaceri pana in vara anului 2022. Patronul Intact a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare ICA).

Melescanu s-a inscris in partidul fondat de Dan Voiculescu

Teodor Melescanu a anuntat marti ca s-a inscris in Partidul Puterii Umaniste, proiectul politic al lui Dan Voiculescu. Anuntul vine la doua luni dupa ce Melescanu si-a dat demisia din Forta Nationala, partid al carui presedinte era, pentru a-si dedica toata energia si experienta pentru poporul roman.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )