Libnet.ro
UNICEF

21:45

Dan Voiculescu: Companiile romanesti au nevoie, urgent, de un pachet financiar de cel putin 5 miliarde de euro!

Antena3 Antena3,
Dan Voiculescu: Companiile romanesti au nevoie, urgent, de un pachet financiar de cel putin 5 miliarde de euro!

Companiile romanesti au nevoie, urgent, de un pachet financiar de cel putin 5 miliarde de euro, atrage atentia profesorul Dan Voiculescu. Profesorul face apel la guvernanti sa previna un colaps economic general pentru ca ulterior, resuscitarea unui sistem deja prabusit va fi o sarcina aproape imposibila. continuă pe Antena3

Companiile romanesti - nevoite sa activeze planurile de riscuri si de continuitate a afacerilor

Incertitudea si instabilitatea create de pandemie au pozitionat companiile romanesti in postura de a activa urgent planurile de riscuri si de continuitate a afacerii, unele fiind pregatite pentru o astfel de situatie, altele aflandu-se in cautarea acelor instrumente care le-ar permite continuarea activitatii in astfel de moment, anunta consultantii Cromwel Evan Global si avocatii Vernon |David.

Dan Voiculescu trage un nou semnal de alarma in contextul crizei coronavirusului

Profesorul Dan Voiculescu trage un nou semnal de alarma in contextul crizei coronavirusului. Este nevoie mai mult decat oricand, de natiuni puternice, de patriotism pragmatic, sustine profesorul. Statele slabe raman veritabile focare de instabilitate care pot contamina si dincolo de propriile granite.

Tudor Ciuhodaru: Avem nevoie urgent de un Plan B! Balbele Guvernului au lasat bombe biologice pe strada!

Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarma. El sustine ca este nevoie urgent de un Plan B al autoritatilor, iar balbele Guvernului au lasat pe strada adevarate bombe biologice.

Citu: Romania va avea nevoie de un pachet financiar de minim 10 miliarde lei

Economia Romaniei va avea nevoie de un pachet substantial de resurse financiare, de cel putin 1% din PIB, respectiv 10 miliarde lei, afirma ministrul Finantelor, Florin Citu.

DACA ESTIMARILE PRIVIND CRESTEREA ECONOMICA SE ADEVERESC Citu anunta ca Romania va avea nevoie de un pachet financiar de minim 1% din PIB

Economia Romaniei va avea nevoie, daca ultimele estimari privind cresterea economica in Uniunea Europeana se adeveresc, de un pachet substantial de resurse financiare, de cel putin 1% din PIB, potrivit ministrului Finantelor, Florin Citu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )