Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Voiculescu, despre judecatorul Stan Mustata, cel care a avut curajul sa se opuna sistemului: A spus ca nu sunt dovezi in acest dosar si nu am cum sa condamn

B1 B1,
Dan Voiculescu, despre judecatorul Stan Mustata, cel care a avut curajul sa se opuna sistemului: A spus ca nu sunt dovezi in acest dosar si nu am cum sa condamn

Dan Voiculescu vorbeste, intr-o postare pe blog-ul personal, despre moarte judecatorului Stan Mustata, precizand ca acesta a avut curajul sa se opuna sistemului prin faptul ca a sustinut ca in dosarul ICA nu. continuă pe B1

Dan Voiculescu: Judecatorul Stan Mustata a fost asasinat

Profesorul Dan Voiculescu spune ca judecatorul Stan Mustata a fost asasinat. Conform afirmatiilor publice ale lui Basescu, Coldea spunea:maine il luam pe Mustata si o bagam pe Camelia.

Judecatorul Stan Mustata a murit. Era inchis la penitenciarul Rahova

Judecatorul Stan Mustata a murit, miercuri, in urma unui infarct miocardic. Stan Mustata era inchis in penitenciarul Rahova. Pe 11 mai 2016, judecatorul Stan Mustata a fost condamnat definitiv de.

Ce a spus judecatorul Stan Mustata inainte de a muri. Dezvaluiri incendiare

Avem in exclusivitate ultima declaratie a judecatorului Stan Mustata, inainte sa moara. Fostul judecator face dezvaluiri devastatoare. Iata ce declara fostul judecator: Arestarea mea s-a efectuat.

Avocatul Poporului, ancheta de amploare in cazul judecatorului Stan Mustata: Vom incepe ancheta imediat

Judecatorul Stan Mustata a murit, miercuri, in urma unui infarct miocardic. Stan Mustata era inchis in penitenciarul Rahova. Pe 11 mai 2016, judecatorul Stan Mustata a fost condamnat definitiv de.

Gigi Becali, reactie in cazul mortii lui Stan Mustata: Trebuia sa primeasca recompensa de invoire. Nu cred ca i s-a dat nimic

Gigi Becali a avut o prima reactie dupa ce judecatorul Stan Mustata s-a stins din viata, in urma unui infarct miocardic, in timp ce era inchis la Penitenciarul Rahova. Omul de afaceri a vorbit si despre.

Judecatorul Stan Mustata a murit. Cauza decesului, infarct miocardic

Judecatorul Stan Mustata a decedat, in noaptea de miercuri spre joi, din cauza unui infarct miorcardic suferit in timp ce i se facea o dializa, informeaza Mediafax. Magistratul, care era incarcerat de mai bine de doi ani, avea cancer, dar suferea si din cauza unor probleme ale rinichilor.

Este ancheta in trei penitenciare dupa moartea judecatorului Stan Mustata

Este ancheta in trei penitenciare dupa moartea judecatorului Stan Mustata. Se fac cercetari in Penitenciarul Rahova, cel de la Giurgiu si Penitenciarul Jilava. in plus, procurorii au fost sesizati si ei du.

Ancheta de amploare dupa moartea judecatorului Stan Mustata: Acuzatii grave la adresa conducerii penitenciarelor

O ancheta urmeaza sa aiba loc la penitenciarele Jilava, Rahova si Giurgiu dupa ce fostul judecator Stan Mustata a murit miercui dupa o perioada in care a fost plimbat intre puscarii si.

Tudorel Toader, acuzat de dezinformare prin omisiune in cazul mortii judecatorului Stan Mustata

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor il acuza pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, de dezinformare prin omisiune in cazul mortii lui Stan Mustata, sustinand ca Toader avea informatii de natura sa clarifice circumstantele decesului.

Urmarire penala in rem, in cazul decesului fostului judecator Stan Mustata

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis joi un dosar penal de moarte suspecta in cazul decesului fostului judecator Stan Mustata. Potrivit reprezentantilor Parchetului, dosarul a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )