Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat. Decizia este definitiva

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat. Decizia este definitiva

Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, poate fi eliberat conditionat, au decis, marti, magistratii Tribunalului Bucuresti, potrivit News. ro . continuă pe Wall-Street Ro

Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat. Decizia este definitiva

Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat. Decizia apartine magistratilor Tribunalului Bucuresti si este definitiva. Astfel, fostul senator scapa de inchisoare, desi nu a ispasit nici trei ani din.

Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat. Decizia este definitiva (VIDEO)

Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat. Decizia apartine magistratilor Tribunalului Bucuresti si este definitiva. Astfel, fostul senator scapa de inchisoare, desi nu a ispasit nici trei ani din.

Dan Voiculescu poate fi eliberat conditionat / Decizia este definitiva

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, poate fi eliberat conditionat, au decis, marti, magistratii Tribunalului Bucuresti, potrivit news. ro. Decizia este definitiva.

Dan Voiculescu afla marti daca poate fi eliberat conditionat. Decizia va fi definitiva

Judecatorii Tribunalului Bucuresti vor decide, marti, daca Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, poate fi eliberat conditionat. Omul de afaceri se afla de vineri dupa-amiaza internat sub paza la Spitalul Universitar de Urgenta din capitala, unde ar fi urmat sa fie supus unei intervenii chirurgicale, insa, potrivit unor surse medicale, citate de news. ro, acesta ar putea fi externat in cursul zilei de marti, dupa ce a raspuns tratamentului.

Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat

ACTUALIZARE 14:50 Omul de afaceri Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, poate fi eliberat conditionat, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti. Decizia este definitiva, potrivit unor surse din presa.

Instanta ar urma sa decida definitiv, astazi, daca omul de afaceri Dan Voiculescu poate fi eliberat conditionat

Magistratii Tribunalului Bucuresti ar urma sa decida definitiv, marti, daca Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, poate fi eliberat conditionat. in prima instanta, decizia a fost de eliberare conditionata a omului de afaceri. Dan Voiculescu este internat sub paza la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, iar surse medicale au declarat pentru News. ro ca este posibil ca el sa fie externat in cursul acestei zile.

Dan Voiculescu, declaratie dupa decizia de eliberare: Prejudiciul va fi demontat in justitie

Dan Voiculescu a dat primele declaratii dupa decizia definitiva a judecatorilor de a-l elibera. Profesorul Dan Voiculescu a fost externat de la Spitalul Universitar, unde fusese internat in urma cu.

Instanta decide, astazi, daca omul de afaceri Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat

Magistratii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa decida definitiv, astazi, daca Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul ICA, poate fi eliberat conditionat.

Mircea Badea, dupa eliberarea lui Dan Voiculescu: Decizia nu e o reparatie. Justitia ar trebui sa faca dreptate

Omul de afaceri Dan Voiculescu va fi eliberat conditionat, au decis, marti, magistratii Tribunalului Bucuresti. Decizia este definitiva. Mircea Badea, realizator al emisiunii in gura.

VIDEO. Dan Voiculescu va fi eliberat din puscarie, dupa ce a executat numai o treime din pedeapsa primita in dosarul ICA: Cat de mult regreta Camelia Bogdan ca nu a putut sa imi dea 20 de ani. Aflam din gura lui Basescu de ce am pierdut eu trei ani din vi

Fondatorul Antena 3, Dan Voiculescu, va fi eliberat conditionat, dupa ce a efectuat trei ani din pedeapsa de 10, in dosarul ICA. Din cauza unor probleme de sanatate, el a fost internat la Spitalul Universitar. La externare, el a sustinut ca este nevinovat si ca a pierdut trei ani din viata.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )