Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dan Voiculescu isi va ispasi pedeapsa la Penitenciarul Rahova

B1 B1,
Dan Voiculescu isi va ispasi pedeapsa la Penitenciarul Rahova

Comisia din Penitenciarul Rahova a decis, marti, ca Dan voiculescu sa isi execute pedeapsa de zece ani de inchisoare cu executare tot la acest penitenciar, aici fiind inchis si pentru cele 21 de zile de. continuă pe B1

E oficial. Dan Voiculescu isi va executa pedeapsa cu inchisoarea in regim inchis

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), va executa pedeapsa in regim inchis. Asa a decis luni o comisie din cadrul Penitenciarului Rahova.

Dan Voiculescu isi va executa pedeapsa de 10 ani de inchisoare in regim inchis

Dan Voiculescu isi va executa pedeapsa de 10 ani in regim inchis, a decis luni o comisie a Penitenciarului Rahova. Zilele urmatoare va fi stabilit si penitenciarul unde acesta acesta va fi incarcerat, avand in.

Dan Voiculescu va executa pedeapsa in regim inchis

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), va executa pedeapsa in regim inchis, a decis astazi o comisie din cadrul Penitenciarului Rahova.

UPDATE. VIDEO. Voiculescu isi va executa pedeapsa in regim inchis

Dan Voiculescu isi va ispasi pedeapsa in regim inchis. in perioada urmatoare, o comisie speciala a ANP va stabili la ce penitenciar va merge fondatorul PC.

UPDATE. Voiculescu isi va executa pedeapsa in regim inchis

Dan Voiculescu isi va ispasi pedeapsa in regim inchis. in perioada urmatoare, o comisie speciala a ANP va stabili la ce penitenciar va merge fondatorul PC.

Voiculescu isi va petrece cei 10 ani de inchisoare la Penitenciarul Rahova

Dan Voiculescu isi va ispasi pedeapsa de 10 ani de inchisoare primita in dosarul privatizarii ilegale a ICA, la Penitenciarul Rahova, anunta B1TV. inainte de a-si primi sentinta, Voiculescu spunea ca nu se teme de inchisoare deoarece conditiile nu au cum sa fie mai grele ca cele pe care le-ar fi trait in tinerete.

Radu Banciu: Dan Voiculescu putea sa o mierleasca, sa ajunga la Giurgiu, unde e cea mai grea detentie

Radu Banciu a declarat marti seara ca Dan Voiculescu putea sa o mierleasca, sa ajunga la Penitenciarul Giurgiu, fiind de parere ca este norocos ca isi va ispasi pedeapsa la Penitenciarul Rahova, acolo.

Dan Voiculescu va executa pedeapsa in regim inchis

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), va executa pedeapsa in regim inchis, a decis, luni, o comisie din cadrul Penitenciarului Rahova, transmite Medifax. Aceeasi comisie va stabili si in ce penitenciar va executa pedeapsa Voiculescu.

Regimul de detentie pentru Dan Voiculescu a fost decis

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat de privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), va executa pedeapsa in regim inchis, a decis, luni, o comisie din cadrul Penitenciarului Rahova.

Robert Turcescu: Mihai Lazar, mana dreapta a lui Dan Voiculescu, se afla si el in China. Directorul Grivco afirma ca nu face parte din delegatia lui Ponta

Mihai Lazar, mina dreapta a lui Dan Voiculescu si presedinte Grivco SA, se afla in China, in acelasi moment in care premierul Victor Ponta efectueaza o vizita oficiala la Beijing.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )