Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dan Voiculescu: Masuri urgente pentru a evita un colaps

Antena3 Antena3,
Dan Voiculescu: Masuri urgente pentru a evita un colaps

Profesorul Dan Voiculescu trage un semnal de alarma asupra unei perioade critice care urmeaza pentru economie. Este momentul pentru decizii drastice dupa transformarile dramatice care au afectat in ultimele doua luni atat Romania cat si principalii nostri parteneri internationali. continuă pe Antena3

Dan Voiculescu propune ca pensionarii sa primeasca o pensie minima de 1.500 de lei

Seniorii Romaniei ar trebui sa primeasca o pensie minima de 1. 500 de lei, considera profesorul Dan Voiculescu. Acesta propune politicienilor sa ia o masura similara celei prin care a fost aplicat salariul minim, astfel incat, persoanelor in varsta sa li se asigure un trai decent, mai ales ca in tara noastra sunt peste 1 milion si jumatate de pensionari cu venituri lunare sub 1. 000 de lei.

VIDEOCONFERINTA BURSA THE POST PANDEMIC WORLD PROF. UNIV. EMIL DINGA: Evitarea asteptarilor negative si refacerea ocuparii - obiective urgente pentru evitarea crizei economice

Efectele actualei pandemii sunt perfect predictibile si nu afecteaza structural economia, nici macar finantarea si refinantarea, a afirmat profesorul universitar Emil Dinga - cercetator stiintific la Centrul de Cercetari Financiare si Monetare Victor Slavescu din cadrul Academiei Romane - in cadrul videoconferintei internationale The Post-Pandemic World, organizata de Grupul de presa BURSA.

Arabia Saudita anunta ca va lua masuri dureroase pentru a face fata impactului coronavirusului

Guvernul saudit a dat asigurari ca va lua masuri care pot fi dureroase pentru a face fata impactului provocat de pandemia de coronavirus, a declarat, intr-un interviu pentru Al Arabiya, ministrul Finantelor, Mohamed al Yadaan, citat de agentia EFE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )