Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dan Voiculescu vrea despagubiri pentru conditiile necorespunzatoare din penitenciar

Adevărul Adevărul,
Dan Voiculescu vrea despagubiri pentru conditiile necorespunzatoare din penitenciar

Liberat conditionat in iulie 2017, Dan Voiculescu vrea despagubiri pentru conditiile necorespunzatoare suportate in penitenciar, in baza Legii recursului compensatoriu. continuă pe Adevărul

Dan Voiculescu vrea sa beneficieze de legea recursului compensatoriu. Ar putea primi chiar si despagubiri pentru conditiile din penitenciar

Liberat conditionat in iulie 2017, Dan Voiculescu vrea sa beneficieze de recursul compensatoriu. Fostul senator sustine, intr-o cerere adresata magistratilor, ca ar trebui sa i se aplice legea care scade din pedeapsa sase zile la fiecare luna petrecuta in detentie in conditii improprii.

inca un personaj cheie spune ca stia de sentinta lui Dan Voiculescu

Presedintele comisiei pentru controlul SRI, Claudiu Manda a declarat despre audierea omului de afaceri Adrian Sarbu ca acesta a spus ca a fost martor cand Florian Coldea i-a spus ca are o solutie pentru.

CM Handbal (f): Lotul largit al Romaniei pentru turneul final din Germania

Selectionerul Ambros Martin a decis lotul de 28 de jucatoare al Romaniei pentru Campionatul Mondial din luna decembrie, din Germania. Tricolorele vor avea ultimul test la finalul acestei luni, la Craiova, Trofeul Carpati.

Recuperarea prejudiciului din cazul Tracia -Asesoft: ANAF a pus poprire pe contul in care fostul general SRI, Dan Grigoriu, primea despagubiri de la ANRP

ANAF a pus poprire pe contul Ministerului Finantelor prin care urmeaza sa se faca platile catre generalul SRI r) Dan Grigoriu in dosarul de despagubire pentru terenul de 10 hectare din Otopeni, masura a fost luata pentru a recupera prejudiciul de 1. 000 de lei din cazul Tracia Asesoft, in care generalul a fost judecat, alaturi de Sebastian Ghita.

PRO TV, scos la vanzare! Cat vrea CME pentru televiziunea din Romania

CME se pregateste sa vanda la pachet operatiunile din Cehia, Slovacia si Romania si are deja o oferta de 800 de milioane de dolari pentru Cehia si Romania, informeaza Orlando Nicoara, care.

Chimcomplex plateste 127 milioane de euro, pentru sase active din Oltchim

Oltchim a anuntat, vineri, ca pretul din tranzactia de vanzare a sase dintre cele noua pachete de active, catre Chimcomplex este de 127 milioane de euro, conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )