Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dana Budeanu, in lacrimi la Antena 3: imi cer scuze pentru prosteala asta - Ce a facut-o sa planga in direct

Antena3 Antena3,
Dana Budeanu, in lacrimi la Antena 3: imi cer scuze pentru prosteala asta - Ce a facut-o sa planga in direct

Dana Budeanu a revenit in forta la Sinteza Zilei, dupa ce i-a oferit lui Mihai Gadea primul ei interviu care a bulversat o tara intreaga. Dana Budeanu a oferit la Antena 3, ultimul interviu televizat in cel mai urmarit talk-show din Romania. continuă pe Antena3

Ce a patit Antena 3 dupa emisiunea cu Dana Budeanu

La inceputul lunii septembrie, Dana Budeanu a fost invitata lui Mihai Gadea intr-o editie a emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3. Iata de ce a fost postul tv atentionat de CNA dupa aceasta emisiune.

Dana Budeanu explica de ce ofera ultimul interviu televizat: Viata mea nu este asta. Eu nu sunt o sociabila. Deloc!

Dana Budeanu revine in forta la Sinteza Zilei, dupa ce i-a oferit lui Mihai Gadea primul ei interviu care a bulversat o tara intreaga. Dupa ce a dinamitat campania electorala cu inregistrari si dezvaluiri, dupa ce a facut mafiotii sa taca si ametitele sa tremure, Dana Budeanu a oferit la Antena 3, ultimul interviu televizat in cel mai urmarit talk-show din Romania.

EXCLUSIV Dana Budeanu va face o criza de nervi cand va auzi asta! Ce a putut face fostul ei iubit!

Este una dintre cele mai efervescente persoane publice si este urmarita zilnic, pe conturile sale de socializare, de peste 2 milioane de romani. Despre Dana Budeanu, insa, nu se stiu foarte multe. Dana Budeanu, cariera de succes Este designer vestimentar, si are un CV impresionant. Ea a studiat marketing-management la Royal Holloway of London, a .

Dana Budeanu, despre inregistrarea cu Nicusor Dan: Dezvaluirile facute de mine sunt 1% din ceea ce eu stiu despre Nicusor Dan!

Dana Budeanu a vorbit in exclusivitate la Sinteza Zilei despre dezvaluirile pe care le-a facut la inceputul saptamanii trecute. Una dintre cele mai urmarite vedete din Romania marturiseste ca are mai multe inregistrari cu candidatul PNL si al USR PLUS la Primaria Capitalei.

Nicusor Dan, facut penal de Dana Budeanu si de presa romaneasca

Dana Budeanu a scos in celebra ei emisiune Verdict politic o inregistrare exploziva purtata intre .

Antena 3, sanctionata de CNA pentru derapajele electorale cu Dana Budeanu si Adriana Bahmuteanu:Mi se pare foarte grav sa spui asa ceva

Antena 3 a fost amendata din partea Consiliului National al Audiovizualului CNA) pentru un derapaj electoral cu Adriana Bahmuteanu, candidata la primaria Sectorului 1 din Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )