Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dana Budeanu a umilit PRO TV-ul in public. Cum sa alergi oamenii ca au baut o bere? Chemi militia?

Playtech Playtech,
Dana Budeanu a umilit PRO TV-ul in public. Cum sa alergi oamenii ca au baut o bere? Chemi militia?

Dana Budeanu a devenit foarte populara in mediul online, dupa celebrele ei pastile video, sub forma de pamflet. Unele dintrele el cu caracter politic, altele cu caracter critic la adresa multor personalitati publice din monden si viata politica. Toate au ajuns sa faca deliciul multora din internauti. Dana Budeanu continua razboiul cu PRO TV Se . continuă pe Playtech

Dana Budeanu si-a umilit producatoarea in ultimul hal. Toata Romania a vazut asta VIDEO

Succesul pe care il are emisiunea Verdict pe YouTube este unul fulminant, motiv pentru care Dana Budeanu a inceput cel de-al doilea sezon al show-ului din online. Fiecare episod este asteptat cu sufletul la gura de internauti, acestia dorind sa afle ce mai are de spus creatoarea de moda. in cel mai recent clip, Dana .

Un nou derapaj marca Dana Budeanu. Vedetele infectate cu COVID, in colimatorul stilistului: Nenorocitii dracului! Javrelor!

Dana Budeanu lanseaza noi acuzatii grave si injurii in spatiul public. Stilistul a criticat intr-un video vedetele din Romania infectate cu COVID-19, care si-au impartasit povestea. Nu stiu.

Dana Budeanu le face praf pe Andreea Esca si Adelina Pestritul care au avut covid-19: V-ati prostituat

Dana Budeanu taie si spanzura! Cunoscuta creatoare de moda da de pamant cu unele din cele mai cunoscute persoane publice de la noi. Ce spune despre vedetele care au fost testate pozitiv cu coronavirus? Andreea Esca si Adelina Pestritu au fost primele vizate. Dana Budeanu face trierea! Vedete mincinoase vs vedete sincere Cunoscuta deja pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )