Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dana Chera Grecu a explicat de ce a demisionat de la Antena 3: Am vazut si eu, din afara, multa patima. Mi-am dat seama ca nu mai pot face asta

Adevărul Adevărul,
Dana Chera Grecu a explicat de ce a demisionat de la Antena 3: Am vazut si eu, din afara, multa patima. Mi-am dat seama ca nu mai pot face asta

Dana Chera fosta Grecu) a acordat un interviu site-ului Paginademedia. ro in care a explicat motivele care au determinat-o sa incheie colaborarea cu postul Antena 3, unde a lucrat in ultimii 15 ani. continuă pe Adevărul

Dana Chera (Grecu), decizie radicala! De ce nu se mai intoarce la Antena 3

In 2018 Dana Grecu soca audienta atunci cand a dezvaluit faptul ca era consiliera personala al lui Klaus Iohannis. Dupa acest moment Dana Chera, fosta Grecu s-a retras de pe sticla intr-un concediu de maternitate. Dana Chera Grecu), decizie radicala Paginademedia. ro au reusit sa-i smulga Danei Chera un interviu in care a dezvaluit ce va .

Dana Chera Grecu si Andreea Berecleanu pleaca de la Antena

Dana Chera Grecu a anuntat ca nu se mai intoarce la Antena 3, dupa concediul de maternitate, pentru ca, spune ea, simte sa faca altceva, in contextul in care perioada de pauza de televiziune a fost o reconsiderare a sa, potrivit unui interviu acordat Paginedemedia. ro. Anuntul Danei Grecu vine la o zi dupa ce o alta jurnalista a grupului Intact Media, Andreea Berecleanu, a spus ca paraseste Antena 1.

Dana Chera (fosta Grecu) a anuntat ca a incheiat colaborarea cu Antena 3 dupa 15 ani

Dana Chera ex-Grecu) a anuntat ca nu va reveni la postul Antena 3 la finalul concediului de maternitate. Realizatoarea TV a precizat ca decizia are la baza ratiuni personale, insa a precizat ca este deschisa altor proiecte de presa.

Dana Chera, fosta Grecu, povesteste de ce a plecat de la Antena 3: M-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele

Dana Chera fosta Grecu) a povestit pentru paginademedia. ro ca a ales sa plece de la Antena 3. Jurnalista sustine ca, in timpul concediului de maternitate, si-a dat seama cat de stoarsa de energie era.

Scandal la Antena 3! Mircea Badea, ironii la adresa unei colege care TOCMAI SI-A ANUNTAT DEMISIA!

Dana Chera fosta Grecu) si-a anuntat demisia de la postul de televiziune Antena 3, dupa 15 ani de la angajare. Cand ma intorc la Antena 3? Am decis ca proiectul meu la postul national de stiri sa se.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )