Libnet.ro
UNICEF

15:30

Dana Deac, noi dezvaluiri despre cea de-a cincea lupta cu cancerul: Trebuie sa alegi intre...

Antena3 Antena3,
Dana Deac, noi dezvaluiri despre cea de-a cincea lupta cu cancerul: Trebuie sa alegi intre...

Dana Deac a facut noi dezvaluiri despre cea de-a cincea batalie cu necrutatorul cancer. Realizatoarea a povestit la Antena Stars drama pe care o traieste, dupa ce medicii i-au pus diagnostic de cancer. continuă pe Antena3

Subiectiv: Niculae Badalau, noi informatii despre scandalul cu Anton Marin: E si vina mea, trebuia sa ma duc la 100 de metri distanta de el

Niculae Badalau a venit cu noi informatii despre scandalul cu Anton Marin de la nunta. Numarul doi in PSD a declarat in emisiunea Subiectiv de la Antena 3 ca singura sa vina este ca s-a lasat.

Ponta, dezvaluiri despre conflictele lui Dragnea cu doi fosti ministri: I-am si dat afara din birou!

Dezvaluiri incredibile facute de Victor Ponta despre conflictul dintre Liviu Dragnea si Dan Sova. Fostul premier a povestit la TVR ca, la un moment dat, a fost nevoit sa-i dea afara din biroul sau pe cei.

Sinteza Zilei: Adjunctul generalului Coldea, noi dezvaluiri incendiare. Care era adevarata relatie cu seful sau

Colonelul Daniel Dragomir a vorbit in exclusivitatea la Sinteza Zilei despre relatia pe care a avut-o cu generalul Florian Coldea. Eu am fost incadrat in SRI in 20 august 2001, ca.

Victor Ponta face dezvaluiri despre dedesubturile relatiei dintre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis: E coabitare totala

Fostul premier Victor Ponta a facut dezvaluiri in ceea ce priveste relatia dintre presedintele Klaus Iohannis si seful PSD, Liviu Dragnea. Ponta a spus ca cei doi coabiteaza fara probleme si ca e pace.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )