Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dana Rogoz, pusa la zid de fosta sotie a lui Radu Dragomir. Ce spune Ozana despre vedeta PRO TV

Playtech Playtech,
Dana Rogoz, pusa la zid de fosta sotie a lui Radu Dragomir. Ce spune Ozana despre vedeta PRO TV

Dana Rogoz a fost pusa la zid de fosta sotie a lui Radu Dragomir. Ce spune Ozana Oancea, cea pe care a parasit-o pentru fi cu vedeta PRO TV? Trecutul tumultos al actritei. Dana Rogoz, pusa la zid de fosta sotie a lui Radu Dragomir Regizorul Radu Dragomir si-a parasit prima partenera de viata, Ozana . continuă pe Playtech

Alina Vidican, momente decisive in 2020. Fosta sotie a lui Cristi Borcea, proces complicat

Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea are de infruntat un inceput de an mai dificil. O vor astepta clipe grele pe frumoasa blonda, chiar in ziua de Boboteaza. Care este motivul? inceput de an greu pentru Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea inceputul de an nu vine pentru toata lumea cu .

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta. Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana

Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta? Multi au spus ca a parasit-o pentru Daciana, fiica politicianului PSD Ilie Sarbu. Cine este si cum arata fosta sotie a lui Victor Ponta in octombrie 2006 s-a casatorit in China cu Daciana Sarbu, viitor europarlamentar roman si fiica a politicianului PSD Ilie Sarbu.

Simona Florescu i-a innebunit pe invitati cu formele ei, in noaptea de Revelion. Cum s-a afisat fosta sotie a lui Ion Dichiseanu

Simona Florescu a avut o aparitie de zile mari in cadrul show-ului de Revelion transmis de un post de televiziune. Cantareata a purtat cateva tinute foarte inspirate, care i-au pus in valoare formele si se mandreste de modul cum arata, mai ales ca nu mai e de ceva vreme la prima tinerete. Fosta sotie a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )