Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dancila anunta ordonanta de urgenta care sa prevada inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili

Hotnews Hotnews,
 Dancila anunta ordonanta de urgenta care sa prevada inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili

Guvernul va da o ordonanta de urgenta care sa prevada inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili, a anuntat joi seara premierul Viorica Dancila. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila anunta OUG: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili; Am zero toleranta pentru lipsa de umanitate

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi seara ca Guvernul va da o ordonanta de urgenta care sa prevada inchisoarea pe viata pentru criminali, violatori si pedofili. Am zero toleranta pentru lipsa de umanitate, a subliniat Dancila.

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, internat de urgenta. Care este acum starea lui de sanatate

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, a fost internat de urgenta la spitalul de Neurochirurgie din Iasi. Oficialul a ajuns la unitatea medicala dupa ce a acuzat dureri de nesuportat. Care este acum starea lui de sanatate? Tudorel Toader, internat de urgenta Tudorel Toader, fost ministru al Justitiei, a fost internat, in noaptea de duminica .

Viorica Dancila anunta OUG: inchisoare pe viata pentru criminali, violatori si pedofili

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, ca va da o ordonanta de urgenta pentru inasprirea pedepselor aplicate criminalilor, violatorilor si pedofililor, prin care va introduce inclusiv pedeapsa inchisorii.

Premierul Dancila: Voi introduce pedeapsa cu inchisoarea pe viata pentru violatori si criminali. Trebuie sa ducem un adevarat razboi (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, joi, la finalul sedintei de Guvern, ca va da o Ordonanta de Urgenta pentru introducerea pedepsei cu inchisoarea pe viata, in cazul violatorilor si.

Dancila anunta investitii in mai multe zone turistice, intre care mai multe partii de schi si un port turistic la Dunare

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi investitiii de sute de milioane de lei in mai multe zone turistice, intre care mai multe partii de schi si un port turistic la Dunare. Potrivit anunturilor facute de premier la inceputul sedintei de Guvern de joi, sute de milioane de lei vor fi investite in dezvoltarea infrastructurii turistice, respectiv in partii de schi si intr-un port turistic la Dunare, in judetul Calarasi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )