Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dancila anunta ca PSD depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Florin Citu

Hotnews Hotnews,
 Dancila anunta ca PSD depune saptamana viitoare o motiune simpla impotriva ministrului Florin Citu

Viorica Dancila a anuntat miercuri seara, intr-o interventie la Antena 3, ca PSD va depune saptamana viitoare, in Parlament, o motiune simpla impotriva ministrului de Finante Florin Citu, pentru a da explicatii cu privire la cresterea euro. continuă pe Hotnews

PSD a intrat in ofensiva. Dancila a anuntat ca partidul sau va depune o motiune simpla impotriva lui Florin Citu

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat miercuri seara ca PSD urmeaza sa depuna saptamana viitoare in Parlament o motiune simpla impotriva ministrului de Finante Florin Citu, pe fondul cresterii euro.

PSD anunta motiune simpla impotriva ministrului Finantelor

PSD va depune o motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, anuntul fiind facut de liderul PSD, Viorica Dancila.

DANCILA ANUNTA O NOUA CONFERINTA DE PRESA: Voi prezenta in aceasta seara viziunea mea, profilul de presedinte, angajamentele pe care mi le iau

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila anunta o noua conferinta de presa joi, de la ora 18:00, in care isi va prezenta viziunea, profilul de presedinte, angajamentele pe care si le ia in fata poporului roman si obiectivele strategice, accesul presei la eveniment fiind liber.

Klaus Iohannis, despre soarta lui Raed Arafat: Astept sa primesc saptamana viitoare un raspuns lamuritor. Voi insista

Klaus Iohannis a declarat, joi, la Galati, ca urmeaza sa primeasca din partea Guvernului, saptamana viitoare, o situatie lamuritoare in cazul lui Raed Arafat. Am solicitat o solutie de la Guvern si aste.

Iohannis: Am solicitat o solutie de la Guvern si astept sa primesc saptamana viitoare un raspuns lamuritor legat de Arafat

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la Galati, ca Guvernul face o evaluare in cazul secretarului de stat Raed Arafat si ca asteapta ca saptamana viitoare sa primeasca un raspuns lamuritor, potrivit Agerpres.

Salariul minim 2020. Sunt trei scenarii de lucru. Nivelul de crestere va fi decis de Guvern saptamana viitoare

Decizia finala privind cresterea salariului minim va fi luata saptamana viitoare, nu in aceasta saptamana. in acest sens, marti va avea loc o intalnire cu sindicatele si patronatele, a anuntat ministrul muncii, Violeta Alexandru. Aceasta a spus ca sunt trei scenarii de lucru, care arata diferite niveluri de crestere. Premierul Ludovic Orban a spus zilele trecute ca salariul minim pe economie ar putea creste cu 7,2%, insa Violeta Alexandru nu a dorit sa confirme acest procent.

Viorica Dancila anunta ca Raed Arafat o poate urma la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila a lasat sa se inteleaga la o emisiune televizata ca in cazul in care ar ajunge presedintele Romaniei, Raed Arafat, amenintat cu demiterea de catre Klaus Iohannis, ar putea sa ii fie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )