Libnet.ro
UNICEF

09:30

Dancila cere demiterea lui Narcis Neaga de la sefia Companiei de Drumuri

Hotnews Hotnews,
 Dancila cere demiterea lui Narcis Neaga de la sefia Companiei de Drumuri

Premierul Viorica Dancila a cerut ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din functia de director general interimar al Companiei Nationale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), din cauza intarzierilor nejustificate si a managementului slab in implementarea proiectelor de infrastructura de transport. continuă pe Hotnews

Premierul Viorica Dancila cere demiterea lui Narcis Neaga din fruntea CNAIR pentru intarzierile nejustificate a proiectelor de infrastructura

Zilele lui Narcis Neaga in fruntea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR)! Totul dupa ce Viorica Dancila a cerut Departamentului pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea.

Premierul Viorica Dancila a cerut demisia lui Narcis Neaga, directorul general interimar al CNAIR

Premierul Viorica Dancila a solicitat revocarea directorului general interimar al CNAIR, Narcis Neaga, in urma unei analize a nou infiintatului Departament pentru dezvoltarea, promovarea si monitorizarea proiectelor de investitii in infrastructura.

Revocarea din functie a directorului CNAIR, Narcis Neaga, ceruta de Viorica Dancila

Prim-ministrul Viorica Dancila a cerut, luni, ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din functia de director general interimar al CNAIR, informeaza un comunicat al Guvernului transmis Ag.

Viorica Dancila cere ministrului Transportului o accelerare in proiectul drumul expres Galati-Braila

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat, vineri, ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, sa devanseze termenul pentru lansarea licitatiei publice pentru proiectarea si executia lucrarilor de constructie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )