Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dancila se cere pe listele PSD: Prezenta mea va arata ca Liviu Dragnea nu mai are nicio influenta in PSD

Hotnews Hotnews,
 Dancila se cere pe listele PSD: Prezenta mea va arata ca Liviu Dragnea nu mai are nicio influenta in PSD

Data la o parte de filiala Teleorman, fostul premier Viorica Dancila spune ca preznta ei pe listele PSD pentru parlamentare va arata ca Liviu Dragnea nu mai are nicio influenta in partid. Mai mult, ea spune ca, din inchisoare, fostul lider al social-democratilor trage sforile ca ea sa nu fie pe liste. continuă pe Hotnews

Dancila: Consider ca aduc un plus pe listele PSD. Tocmai prezenta mea pe liste va arata ca Liviu Dragnea nu mai are nicio influenta in partid

Fostul premier Viorica Dancila a declarat ca ar aduce un plus daca ar fi pe lista partidului la scrutinul din 6 decembrie pentru ca are experienta guvernamentala si are rezultate bune, cum ar fi cresterea economica, a fost lider al formatiunii si a reusit sa formeze o echipa. Dancila a adaugat ca Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, a discutat cu lideri din Teleorman astfel incat ea sa nu se regaseasca pe listele PSD.

DANCILA: Consider ca aduc un plus pe listele PSD

Fostul premier Viorica Dancila a declarat, intrebata marti daca este adevarat ca nu va acea un loc eligibil pe lista PSD la alegerile parlamentare, ca din punctul ei de vedere ar aduce un plus daca ar fi pe lista partidului la scrutinul din 6 decembrie pentru ca are experienta guvernamentala si are rezultate bune, cum ar fi cresterea economica, a fost lider al formatiunii si a reusit sa formeze o echipa. Dancila a adaugat ca Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, a discutat cu lideri din Teleorman astfel incat ea sa nu se regaseasca pe listele PSD. Tocmai prezenta mea pe liste va arata ca Liviu Dragnea nu mai are nicio influenta in partid, a mai precizat fostul sef al Guvernului, conform news. ro.

Alexandru Rafila ar putea candida pentru Camera Deputatilor, pe listele PSD Bucuresti

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, ar putea candida pe listele PSD Bucuresti pentru Camera Deputatilor, au.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )