Libnet.ro
UNICEF

05:16

Dancila: il chem pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu

Adevărul Adevărul,
Dancila: il chem pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu

Presedintele PSD Viorica Dancila a criticat marti seara anuntul presedintelui Klaus Iohannis care l-a nominalizat pe Ludovic Orban in functia de premier. Aceasta a atacat apoi si Opozitia care a semnat motiunea de cenzura pe motiv ca nu se poate mobiliza pentru un vot de investitura si il cheama pe Klaus Iohannis la o confruntare unu la unu. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila il provoaca pe seful statului: il chem in fata romanilor pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila i-a lansat, marti, presedintelui Klaus Iohannis provocarea de a participa la o confruntare unu la unu. Prezidentiabilul PSD si inca premierul Romaniei l-a acuzat pe seful st.

VIDEO Un nou atac politic al Vioricai Dancila de la masa Guvernului. Somatii pentru candidatul Iohannis si pentru galagiosii lideri ai PNL

Premierul demis Viorica Dancila a lansat luni un nou atac politic de la masa Guvernului, la inceputul sedintei Executivului sau ramas interimar. Ea i-a somat pe candidatul Iohannis si pe galagiosii lideri ai PNL sa abandoneze discursul urii si al jignirilor la adresa cetatenilor si sa se concentreze pe creionarea unui program de guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )