Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila: Cresterea economica de 5% inregistrata de Romania in primul trimestru a continuat sa fie sustenabila

Antena3 Antena3,
Dancila: Cresterea economica de 5% inregistrata de Romania in primul trimestru a continuat sa fie sustenabila

Cresterea economica de 5% inregistrata de Romania in primul trimestru al acestui an a continuat sa fie sustenabila si sa se bazeze pe productia nationala de bunuri si servicii, a declarat prim-ministrul. continuă pe Antena3

INS a reconfirmat cresterea economica de 5% din primul trimestru

Institutul National de Statistica INS) a reconfirmat, luni, cresterea de 5%, serie bruta, a economiei romanesti in primul trimestru al anului, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Guvernul estimeaza o crestere de 5,5% a economiei romanesti in acest an.

webPR: Premiera in YouTube-ul din Romania: Primul vlog proiectat intr-o sala de cinema

Happycinema si BackPack Your Life va invita Joi, 18 Iulie, ora 20:00 la o proiectie speciala, in premiera in Romania: primul vlog proiectat in cadrul unui cinematograf.

Piata moto din Romania s-a dublat in primul trimestru al anului. Topul celor mai mari piete europene de motociclete

Inmatricularile de motociclete au crescut in primele trei luni ale acestui an in majoritatea tarilor Uniunii Europene, in Romania inregistrandu-se aproape o dublare a pietei. Cea mai mare piata ramane Italia.

ACEM, IN PRIMUL TRIMESTRU IN TARA NOASTRA: Crestere cu peste 90% a numarului de inmatriculari de motociclete

Numarul inmatricularilor de motociclete a crescut in Romania cu 93,3% in trimestrul I din 2019, fata de aceeasi perioada din anul anterior, in timp ce la nivelul Uniunii Europene UE) majorarea a fost de 19,2%, pana la 244. 991 de unitati, informeaza, astazi, Asociatia Producatorilor si Importatorilor Auto APIA), care citeaza datele Asociatiei Europene a Constructorilor de Motociclete ACEM).

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: INS mentine estimarile privind PIB la 5%

Produsul Intern Brut al Romaniei aferent trimestrului I din 2019 a fost mai mare cu 1,3% in termeni reali raportat la ultimul trimestru al anului trecut si cu 5%, atat pe seria bruta, cat si pe seria ajustata sezonier fata de perioada similara a anului 2018.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )