Libnet.ro
UNICEF

16:46

Dancila: Depunem actele pentru realizarea spitalelor pana la sfarsitul acestui an, dar trebuie gasita finantare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dancila: Depunem actele pentru realizarea spitalelor pana la sfarsitul acestui an, dar trebuie gasita finantare

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-un interviu difuzat sambata de Antena 3, ca vor fi depuse toate actele pentru realizarea spitalelor pana la finalul acestui an, insa trebuie gasite solutii pentru finantare. continuă pe Wall-Street Ro

Premierul Viorica Dancila: Depunem actele pentru realizarea spitalelor, pana la sfarsitul acestui an

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, in emisiunea Be Eu de la Antena 3, ca Guvernul va depune actele pentru realizarea a trei mari spitale, pana la sfarsitul acestui an. Pentru aceste unitati.

Dancila da asigurari privind spitalele regionale: Depunem actele pentru realizarea lor pna la sfrsitul acestui an, dar trebuie gasita finantare

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-un interviu difuzat sambata de Antena 3, ca vor fi depuse toate actele pentru realizarea spitalelor pana la finalul acestui an, insa trebuie gasite solutii pentru finantare, subliniind ca printre solutii ar fi ca guvernul sa colaboreze cu Corina Cretu, sa putem sa luam din acesti bani mai multi de la Comisia Europeana.

Dancila: Seful CNAIR pleaca acasa daca pana pe 31 decembrie nu sunt finalizati 100 de kilometri de autostrada

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-un interviu difuzat sambata de Antena 3, ca seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) pleaca acasa daca pana pe 31 decembrie nu sunt finalizati 100 de kilometri de.

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )