Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dancila, despre cauza greselilor de exprimare: Eram timorata de anumite persoane din jur

Adevărul Adevărul,
Dancila, despre cauza greselilor de exprimare: Eram timorata de anumite persoane din jur

Premierul Viorica Dancila a explicat luni ca frecventele greseli de exprimare din trecut au fost cauzate de faptul ca trebuia sa mearga pe o linie care nu era confortabila si ca era timorata de anumite persoane din jurul sau. continuă pe Adevărul

Dancila, despre greselile frecvente de exprimare: Eram timorata

Premierul Viorica Dancila pune frecventele greseli de exprimare pe seama faptului ca trebuia sa mearga pe o linie care nu era confortabila pentru ea.

Dancila, despre greselile de exprimare: Eram timorata de anumite persoane din jur

Premierul Viorica Dancila a explicat luni ca frecventele greseli de exprimare din trecut au fost cauzate de faptul ca trebuia sa mearga pe o linie care nu era confortabila si ca era timorata de anumite persoane din jurul sau.

Viorica Dancila, despre campania electorala: Am vazut doar ura. Rezultatul a fost naucitor, a fost mai rau decat de asteptam

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, la TVR, ca si-a dat seama ca PSD poate pierde alegerile europarlamentare in momentul in care a vazut ura cu care au fost intampinati social-democratii la.

Dancila, despre refuzul restructurarii: Nu aveam reglementat ce se intampla daca Iohannis refuza iar

Viorica Dancila a afirmat, luni sear[, la TVR 1, ca nu a mers pe ideea restructurarii Guvernului in Parlament, dorita de Liviu Dragnea, pentru ca nu exista reglementari clare cu privire la situatia in care presedintele Romaniei ar fi refuzat din nou ministri si s-ar fi ajuns la o criza guvernamentala, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )