Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dancila, despre colaborarea, pe viitor, cu Rovana Plumb

România Liberă România Liberă,
Dancila, despre colaborarea, pe viitor, cu Rovana Plumb

Premierul Viorica Dancila a afirmat ca Rovana Plumb, pe care a propus-o pentru un post de comisar eu. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila nu renunta la Rovana Plumb: Are, in continuare, sustinerea mea neconditionata!

Premierul Viorica Dancila nu renunta la Rovana Plumb chiar daca perspectivele ca aceasta sa ajunga comisar european s-au complicat dupa votul din comisia JURI a Parlamentului European. Tot ceea ce s-a.

Prima reactie a Vioricai Dancila in scandalul Rovana Plumb: Se bucura de sustinerea mea neconditionata

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca, in ciuda votului din Comisia Juridica a Parlamentului European, are in continuare incredere in Rovana Plumb careia i acorda sustinerea sa neconditionata pentru functia de comisar european.

Ce posteaza Viorica Dancila pe Facebook in plin scandal legat de Rovana Plumb si esecul vizitei delegatiei guvernamentale in SUA (FOTO)

Viorica Dancila se lauda pe Facebook cu vizita pe care o efectueaza zilele acestea in SUA, desi in tara scena politica sta sa sara in aer dupa ce Romania s-a facut de ras la Bruxelles, Rovana Plumb.

Numele vehiculate pentru postul de comisar european, dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa de Comisia Juridica

Antena 3 a prezentat numele vehiculate in presa pentru postul de comisar european, dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa de Comisia juridica a Parlamentului European. Pe aceasta lista se afla Viorica Dancila, Ra.

Rovana Plumb, prima reactie dupa votul impotriva din comisia juridica a Parlamentului European: Pana la aceasta ora nu am primit nicio comunicare oficiala

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb sustine ca nu a primit inca nicio comunicare oficiala din partea Comisiei JURI din PE, in urma audierii sale. Rovana Plumb, respinsa de comisia juridica a Parlamentului EuropeanIohannis ii cere lui Dancila sa faca o noua nominalizare de comisar doar cu acordul presedintelui si cu avizul ParlamentuluiPSD da vina pe opozitie pentru respingerea Rovanei Plumb.

Surse. Cine e pe lista scurta a PSD pentru functia de comisar european. Rovana Plumb ar mai putea primi o sansa

Rovana Plumb insista sa fie audiata din nou in Comisia Juridica a Parlamentului European, sustin surse politice pentru Adevarul. in cazul in care Rovana Plumb va fi oficial respinsa, pe lista premierului se regasesc cateva nume din partid, dar si o propunere tehnocrata. PSD asteapta ca Dancila sa se intoarca sambata din SUA.

Rovana Plumb a fost respinsa de Comisia juridica din PE si NU va mai fi comisar european. Rares Bogdan: O rusine foarte mare, pe care Romania o suporta din cauza Vioricai Dancila (VIDEO)

Rovana Plumb a fost respinsa in urma audierilor din Comisia juridica a Parlamentului European, unde fusese chemata sa justifice diferentele din declaratia de avere. in aceste conditii, eurodeputatul PSD nu va ma.

Documente exclusive! Corespondenta dintre Comisia JURI, care a respins-o pe Rovana Plumb, si Parlamentul European

Antena 3 a obtinut in exclusivitate corespondenta dintre Comisia JURI, care a respins-o pe Rovana Plumb, si presedintele Parlamentului European. Membrii Comisiei vorbesc in aceste documente despre un poten?.

Documente exclusive! Corespondenta dintre Comisia JURI, care a respins-o pe Rovana Plumb, si Parlamentul European

Antena 3 a obtinut in exclusivitate corespondenta dintre Comisia JURI, care a respins-o pe Rovana Plumb, si presedintele Parlamentului European. Membrii Comisiei vorbesc in aceste documente despre un poten?.

Rovana Plumb, invitata la o audiere exceptionala in comisia juridica a Parlamentului European. Siegfried Muresan: in acest moment, Rovana Plumb face Romania de ras

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan a scris, pe Facebook, ca Rovana Plumb, propusa comisar european, a fost invitata la o audiere exceptionala in Comisia Juridica a Parlamentului European ca urmare a informatiilor contradictorii din declaratia sa de avere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )