Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila, despre iesirea nervoasa a lui Dragnea: Fiecare om are probleme, adica sunt lucruri care il enerveaza. Si oamenii politici sunt tot oameni! (VIDEO)

B1 B1,
Dancila, despre iesirea nervoasa a lui Dragnea: Fiecare om are probleme, adica sunt lucruri care il enerveaza. Si oamenii politici sunt tot oameni! (VIDEO)

Fiecare om are probleme, adica se poate enerva, sunt lucruri care il enerveaza, a declarat Viorica Dancila despre iesirea nervoasa a lui Liviu Dragnea de miercuri. Premierul a mai spus ca oamenii politici sunt oa. continuă pe B1

Premierul Viorica Dancila, despre iesirea nervoasa a lui Dragnea: Fiecare dintre noi are probleme. Oamenii politici sunt tot oameni

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, intrebata de jurnalisti despre faptul ca presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a avut miercuri, la Parlament, o iesire nervoasa fata de presa si de mai.

Ce scuze a gasit Dancila pentru iesirea nervoasa a lui Dragnea: Politicienii sunt tot oameni

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, intrebata de jurnalisti ce parere are despre iesirea nervoasa de miercuri de la Parlament a presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, ca oamenii politici sunt tot oameni si pot avea astfel de reactii.

Viorica Dancila, despre scandalul momentului: TudorelToader va da explicatiile necesare

Premierul Viorica Dancila,a vorbit, joi, despre scandalul din Justitie si despre ministrul Tudorel Toader, precizand ca este convinsa de faptul ca acesa va oferi toate explicatiile. Nu am sa fac o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )