Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dancila, despre raportul MCV: Nu-i corect, nu suntem luati in seama

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dancila, despre raportul MCV: Nu-i corect, nu suntem luati in seama

Premierul Viorica Dancila s-a declarat revoltata si dezamagita de concluziile raportului MCV al Comisiei Europene privind Romania, avand in vedere, printre altele, ca argumentele Guvernului Romaniei nu au fost luate in seama la elaborarea documentului. continuă pe Ziarul Bursa

Ce spune presa internationala despre raportul MCV pentru Romania

Raportul MCV si situatia din Romania au fost analizate de cele mai mari publicatii internationale, jurnalistii straini mentionand ca Romania a facut pasi inapoi desi in mai putin de doua luni preia presedintia Consiliului Uniunii Europene.

Tariceanu, despre raportul MCV: Comisia Europeana intra ntr-o zona politica nejustificata / Despre rezolutia PE la adresa Romniei: Un document total dezechilibrat si subiectiv

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat marti, intrebat in legatura cu raportul MCV critic la adresa Romaniei, ca in momentul de fata forul european intra intr-o zona politica ce nu e justificata, intrucat raportul e unul cu precadere tehnic.

Corina Cretu, despre raportul MCV: Cred ca Romania trebuie sa invete din aceste lectii

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a vorbit despre rezolutia din PE si raportul MCV, spunand ca Romania trebuie sa invete din aceste lectii. in primul rand PE a adoptat.

Consiliul Superior al Magistraturii, despre Raportul MCV: Contine unele erori factuale sau de apreciere pentru a crea o perceptie gresita cu privire la CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) raspunde criticilor pe care i le-a adus Comisia Europeana in Raportul MCV si sustine ca a avut o atitudine pozitiva in procedura de modificare a legilor justitiei. De asemenea, CSM considera inacceptabil faptul ca CE ii imputa ca a facut presiuni asupra instantei supreme, prin faptul ca nu a reinnoit mandatul presedintelui Sectiei penale a acestei instante.

Membru CSM, despre raportul MCV: Sunt lucruri care necesita discutii si o analiza serioasa

Membrul CSM Victor Alistar a vorbit in emisiunea Punctul de intanire despre erorile din raportul UE privind progresele inregistrate de Romania in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare. S-au.

Florin Iordache, despre raportul MCV: CE dovedeste dispret total fata de intreaga ordine de drept si constitutionala din Romania

Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, este de parere ca implementarea solicitarilor Comisiei Europene din MCV, pe care acesta le considera absurde, ar bloca.

Mircea Geoana, despre raportul MCV: Este un instrument desuet, care devine instrument de joaca politica. E lupta noastra sa scapam de demonii trecutului

Fostul ministru de Externe si presedinte al PSD, Mircea Geoana, a vorbit despre continutul noului raport MCV, mecanism pe care il considera un instrument politic in acest moment. Este o inasprire a tonului.

Reactia lui Iohannis la raportul MCV: Acest accident al democratiei trage tara inapoi

Comisia Europeana a facut public raportul MCV cu referire la situatia din Romania. La scurt timp dupa, Iohannis a adus numeroase critici la adresa guvernului Dragnea-Dancila pe un ton cat se poate de agresiv. Pe parcursul zilei de marti, 13 noiembrie, Comisia Europeana a facut public un raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare. Documentul [] .

Dancila, dezamagita si revoltata de raportul MCV: Care este rostul intrebarilor lui Frans Timmermans?

Premierul Romaniei Viorica Dancila a declarat, marti seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3 ca este dezamagita si revoltata de raportul MCV, intrebandu-se care este rostul celor 18 intrebari pe care Frans Timmermans I le-a adresat.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana de Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus contestarea raportului la CJUE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )