Libnet.ro
UNICEF

12:15

Dancila, despre remaniere: Va asigur ca nu e nicio lista facuta

Hotnews Hotnews,
 Dancila, despre remaniere: Va asigur ca nu e nicio lista facuta

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca nu exista o lista cu ministri remaniabili, asa cum s-a vehiculat in spatiul public, si ca va anunta saptamana viitoare cine va fi inlocuit din Guvern, urmand sa fie facuta o evaluare politica si una a indeplinirii programului de guvernare. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, despre remanierea guvernamentala: Va asigur ca nu e nicio lista facuta. Nu voi face o evaluare legata de nume (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca va finaliza in cursul zilei de luni evaluarea ministrilor si a sustinut ca nu e nicio lista facuta cu cei care urmeaza sa plece din Guvern. Ea a.

Viorica Dancila, despre remanierea Guvernului: Nu este nicio lista facuta

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat miercuri, ca va exista o remaniere guvernamentala, iar lunea viitoare va finaliza evaluarea. in momentul in care voi termina aceasta evaluare, o sa va spun. Nu.

Tariceanu: Nu stiu nimic despre remaniere. I-am transmis colegului Dragnea recent ca la ALDE nu am nicio dorinta de schimbare / Dezmint categoric informatia ca nu-l mai sustin pe Toader

Calin Popescu Tariceanu sustine ca remanierea Guvernului este, mai degraba, problema PSD, la ALDE neavand nicio dorinta de schimbare, fapt pe care i l-a transmis si colegului Dragnea, la o discutie de principiu, in urma cu cateva saptamani.

Viorica Dancila, despre remanierea lui Tudorel Toader: Nu este vorba despre cat sunt eu de multumita sau nemultumita (VIDEO)

Viorica Dancila a vorbit miercuri despre eventuala remierea a lui Tudorel Toader, in contextul in care presa a speculat ca ministrul Justitiei se afla pe lista celor care vor pleca din Cabinet. Premierul a.

Viorica Dancila, despre cresterea salariului minim: in niciun caz la 1 noiembrie! Ce se intampla cu inghetarea salariilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, ca salariul minim pe economie nu va creste in niciun caz de la 1 noiembrie, avansand ipoteza ca acesta ar putea fi marit de la 1 decembrie sau 1 ianuarie.

Viorica Dancila, despre inghetarea salariilor. Data la care va creste salariul minim

Premierul Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca nu este de acord cu inghetarea salariilor in sistemul bugetar. Mai mult, Dancila a precizat ca salariul minim nu va creste de la 1 noiembrie. in niciun.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )