Libnet.ro
UNICEF

08:15

Dancila, despre vizita in SUA: Vom semna un memorandum pe Energie

România Liberă România Liberă,
Dancila, despre vizita in SUA: Vom semna un memorandum pe Energie

Premierul Viorica Dancila a precizat vineri ca vizita pe care o va efectua in Statele Unite ale Amer. continuă pe România Liberă

Dancila, despre vizita in SUA: Merg in cadrul ONU sa vorbesc alaturi de regele Iordaniei si presedintele Macron pe o dezbatere privind terorismul

Premierul Viorica Dancila afirma ca va merge in SUA unde va avea mai multe intalniri, inclusiv cu companii americane si cu reprezentanti ai Departamentului de Stat si va semna acorduri intre cele doua state.

Viorica Dancila, despre vizita pe care o face in Statele Unite: Vom semna un memorandum pe energie

Premierul Viorica Dancila s-a aratat deranjata de acuzatiile ca face vizita in Statele Unite doar pentru a obtine un capital de imagine in vederea alegerilor prezidentiale. intr-o conferinta de.

Viorica Dancila, despre vizita pe care o face in Statele Unite: Vom semna un memorandum pe energie

Premierul Viorica Dancila s-a aratat deranjata de acuzatiile ca face vizita in Statele Unite doar pentru a obtine un capital de imagine in vederea alegerilor prezidentiale. intr-o conferinta de.

Viorica Dancila confirma vizita in SUA: Va avea si o componenta economica puternica

Premierul Viorica Dancila a confirmat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca duminica va incepe o vizita in Statele Unite. Dancila spune ca aceasta vizita de lucru va avea si o componenta economica puternica si va fi un bun prilej sa prezentam investitorilor americani oportunitatile de afaceri din Romania.

Viorica Dancila, despre viitorul ministru al Justitiei: Cred ca vom veni tot cu o persoana din randul magistratilor

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca isi doreste sa nominalizeze tot o persoana din randul magistratilor pentru functia de ministru al Justitiei, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa o revoce din functie pe Ana Birchall.

Viorica Dancila, dupa decizia CCR: Vom merge in Parlament cu o noua propunere de guvern pentru care vom cere un vot de incredere

Viorica Dancila reactioneaza, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea Guvernului, care a reclamat un conflict juridic de natura constitutionala dupa refuzul sefului statului de a numi.

Dancila, despre votul Luminitei Odobescu pentru Kovesi: E secret. Nu pot sa va spun cum a votat Un nou atac la adresa lui Iohannis

Viorica Dancila pastreaza tacerea legat de votul pe care Luminita Odobescu, ambasadorul Romaniei la UE, l-a dat joi in COREPER la numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, premierul invocand ca votul este secret. Dancila l-a atacat din nou pe Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat ca a incalcat Constitutia dupa ce i-a transmis Luminitei Odobescu ca el, in calitate de presedinte, este pentru numirea fostei sefe a DNA la sefia Parchetului european.

DANCILA, DESPRE VOTUL REFERITOR LA KOVESI: inainte de a ocupa un post este important sa clarifici acuzatiile care planeaza asupra ta

Premierul Viorica Dancila a declarat ca imaginea Romaniei ar avea de suferit daca sunt adevarate acuzatiile care i se aduc Laurei Codruta Kovesi si a precizat ca votul dat de reprezentantul Romaniei la UE in cadrul reuniunii COREPER a fost unul impotriva.

Dancila, despre pact: Am cerut doar o garantie scrisa ca romanii nu vor mai trece niciodata prin experienta taierii veniturilor

Premierul Viorica Dancila spune ca liderii opozitiei, in frunte cu presedintele Klaus Iohannis, au ales fie sa ignore pactul pentru bunastarea romanilor, propus de PSD, prin care social-democratii solicita ca veniturile romanilor sa nu scada indiferent cine va veni la putere, fie au conditionat semnarea pactului de obtinerea unor avantaje electorale. Dancila mai sustine ca singurul plan al Opozitiei este cel al taxarii si al taierilor.

Dancila, despre votul referitor la Kovesi: A fost opinia altor state membre

Premierul Viorica Dancila a declarat ca imaginea Romaniei ar avea de suferit daca sunt adevarate a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )