Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dancila dezvaluie de ce Gabriel Oprea a fost la sediul PSD: Este vicepresedinte in CEx, are drept de vot

Adevărul Adevărul,
Dancila dezvaluie de ce Gabriel Oprea a fost la sediul PSD: Este vicepresedinte in CEx, are drept de vot

Fostul lider UNPR este acum vicepresedinte in Comitetul Executiv al PSD, unde are si drept de vot, functie obtinuta ca lider sindical. continuă pe Adevărul

Cum a ajuns Gabriel Oprea in conducerea PSD. Dezvaluiri neasteptate

Gabriel Oprea a ajuns vicepresedinte PSD prin intermediul unei asociatii care a fost infiintata in luna mai si care a semnat un protocol de colaborare cu social-democratii pe 14 noiembrie. Liderii formatiunii politice s-au aratat nemultumiti de aceasta decizie, in conditiile in care nu au fost anuntati. Gabriel Oprea a fost vazut la sediul PSD .

Cum justifica Gabriel Oprea intoarcerea in PSD

Dupa ce reintoarcerea lui Gabriel Oprea in conducerea PSD a provocat un val de nemultumiri printre liderii social-democrati, fostul lider al UNPR justifica intr-o postare pe Facebook revenirea sa in randurile so.

Cine este Gabriel Oprea si ce a cautat la sediul PSD. A consolat-o pe Viorica Dancila in biroul ei

Gabriel Oprea a facut o vizita supriza celor de la Partidul Social Democrat. Controversatul personaj a revenit in atentia celor care i-au fost colegi si s-a aflat in ziua decisiva in sediul central al partidului din Kiseleff, in biroul in care social-democratii erau cuprinsi de esecul trait. Ce a facut acesta? Cine este Gabriel Oprea .

Gabriel Oprea, despre revenirea in PSD: Nu am venit la ciolan. Am venit la greu, sa ajut

Dupa ce mai multi lideri PSD au criticat revenirea in partid a lui Gabriel Oprea si numirea acestuia in functia de vicepresedinte, acesta a venit cu explicatii, subliniind ca a fost invitat, si ca nu si-a fortat intrarea. Oprea mai subliniaza ca nu am venit la ciolan, ci a venit la greu, sa ajut si cred ca trebuie sa fim uniti pentru a fi puternici.

Firea iese la atac: o critica pe Dancila ca l-a adus pe Gabriel Oprea in PSD. Chiar vreti sa iesim pe usa din dos a istoriei?

Gabriela Firea reactioneaza dur dupa anuntul lui Dancila, care a explicat prezenta lui Gabriel Oprea la sediul PSD in aseara alegerilor prezidentiale prin faptul ca acesta este vicepresedinte in Comitetul Executiv al PSD,din pozitia de lider sindical. Resping ferm ideea ca as fi stiut asa ceva. Nu ne putem reforma printr-o minciuna, spune Firea.

Gabriela Firea, atac dur dupa aparitia lui Gabriel Oprea la sediul PSD

Gabriel Oprea a intrat din nou pe usa PSD. Fostul ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a fost vazut la sediul PSD in timp ce se astepta marele anunt al rezultatelor aleger.

VIDEO Atmosfera la sediile PSD si PNL: Ludovic Orban a pariat pe un scor de 69,5% pentru Iohannis Atmosfera tensionata la sediul PSD Apar temeri ca Viorica Dancila ar putea cadea sub 30%

Ludovic Orban pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis. La sediul PNL, unde Orban a ajuns in jurul orei 19,00, a fost pregatita o scena pe care este amplasat un ecran imens, care a fost mutat din partea dreapta, unde era in seara primul tur, in partea stanga. Pentru ca afara burniteaza, scena a fost acoperita cu celofan. De pe scena din curtea partidului Klaus Iohannis ar urma sa tina un discurs la ora 21. 00, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll. ---------------------22:10 Viorica Dancila e mai departe in sediul PSD, unde se afla si Gabriel Oprea, care a venit in Kiseleff cu Codrin Stefanescu20:18 PSD-istii spera la un scor final de 33% , inclusiv votul din diaspora. Ecaterina Andronescu: Un partid care esueaza trebuie sa se regaseasca Catalin Radulescu: Eu asa cred, ca in diaspora 100% a fost frauda19. 44 Gabriela Firea, la sediul PSD: Nu am venit aici sa cantam prohodul19:40 Din culisele tristetii PSD-iste: Viorica Dancila si staff-ul mizau pe un scor care sa inceapa cu cifra 4 dar semnalele pe care le primesc din teritoriu sunt contrare. Surse social-democrate sustin ca se tem ca scorul PSD sa nu scada sub 30%.

Cum a fost bagat Gabriel Oprea in conducerea PSD fara stirea partidului

Fostul vicepremier si ministru de Interne Gabriel Oprea s-a intors intr-o functie de conducere in partidul din care a plecat. Presedintele PSD Viorica Dancila a confirmat duminica seara ca acesta detine functia de vicepresedinte in Comitetul Executiv al partidului, explicand ca Oprea a obtinut postul in urma unui protocol de colaborare.

UPDATE Firea, vehementa impotriva cooptarii lui Gabriel Oprea in conducerea PSD: Un gest sfidator. Doamne, chiar vreti sa iesim pe usa din dos a istoriei? Fifor ii da dreptate

La nici 12 ore dupa ce Viorica Dancila a anuntat ca Gabriel Oprea este vicepresedinte PSD, Gabriela Firea se delimiteaza de aceasta decizie pe care o considera un gest sfidator.

Ce se intampla la sediul PSD, in timpul votului. Viorica Dancila a disparut pentru mai multe ore de la biroul din Kiseleff

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati, duminica, 24 noiembrie, la alegerile prezidentiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, romanii au de ales intre Klaus Iohanis, presedintele Romaniei ales in 2014 si Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale. La sediul PSD este insa liniste. Surse apropiate partidului au declarat in .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )