Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila a discutat cu premierul Pedro Sanchez despre romnii din Spania

Hotnews Hotnews,
 Dancila a discutat cu premierul Pedro Sanchez despre romnii din Spania

Premierul Viorica Dancila a discutat sambata, la Madrid, cu omologul spaniol, Pedro Sanchez, despre agenda europeana si comunitatea romanilor din Spania, intrevederea avand loc in marja congresului socialistilor europeni. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila s-a intalnit cu premierul Pedro Sanchez, cu care a discutat despre romanii din Spania si agenda europeana

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit sambata, la Madrid, cu omologul sau spaniol, Pedro Sanchez, alaturi de care a discutat despre comunitatea romanilor din Spania, agenda europeana si relatiile economice dintre cele doua tari.

Premierul Dancila a discutat cu omologul Sanchez despre atragerea investitiilor spaniole pentru modernizarea infrastructurii din Romania

Premierul Viorica Dancila si Pedro Sanchez, omologul sau din Spania, au avut o intrevedere, in marja Congresului Socialistilor Europeni de la Madrid, iar atragerea investitiilor spaniole in Romania pentru.

intalnire intre Viorica Dancila si premierul Spaniei, Pedro Sanchez. Ce au discutat

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut sambata, 23 februarie 2019, o intrevedere cu Pedro Sanchez, prim-ministrul Regatului Spaniei, in marja reuniunii Partidului Socialistilor Europeni PES), de la.

Premierul Dancila a discutat cu omologul maltez despre cooperarea economica n IT si turism

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut, vineri seara, o intrevedere cu omologul sau din Republica Malta, dr. Joseph Muscat, un subiect important al dialogului fiind cooperarea economica, in special din perspectiva cresterii investitiilor companiilor malteze in domenii sectoriale precum IT si turism, informeaza Guvernul citat de Agerpres.

Fostul judecator Toni Neacsu, despre presiunile din CSM: Au existat operatiuni, dar pe fata

Adrian Toni Neacsu, fost judecator, membru in CSM, a vorbit pentru prima data in emisiunea Descopritidespre cum a fost mazilit din CSM cu undosar, fiindca s-a opus sistemului. Dosarul a fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )