Libnet.ro
UNICEF

14:00

Dancila, discutie cu Iohannis pe tema noilor ministri

România Liberă România Liberă,
Dancila, discutie cu Iohannis pe tema noilor ministri

Premierul Viorica Dancila a discutat la telefon cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numirii noilo. continuă pe România Liberă

Dancila, discutii telefonice cu Iohannis pe tema noilor numiri in Guvern

ACTUALIZARE Premierul Viorica Dancila a afirmat, astazi, ca a vorbit la telefon cu presedintele Klaus Iohannis privind cele trei nominalizari in Executiv ---- Premierul Viorica Dancila a discutat, astazi, la telefon, cu presedintele Klaus Iohannis pe tema numirii noilor ministri de la Interne si Externe, dar si a vicepremierului pentru parteneriate strategice, au precizat surse guvernamentale, potrivit Agerpres.

Dancila propune luni remanierea primilor ministri. Cine e pe lista neagra

Premierul Viorica Dancila a finalizat evaluarea a opt ministri, iar in Comitetul Executiv CEX) de luni va propune primele remanieri. Potrivit unor surse politice, Carmen Dan Interne) si Ecaterina Andronescu Educatie) vor deschide lista mazilitilor. Vor urma: Razvan Cuc Transporturi), Petre Daea Agricultura) si Bogdan Trif Turism). Mai sunt vizati Teodor Melescanu Externe) si Anton Anton Energie), insa Tariceanu va avea ultimul cuvant.

Dancila l-a sunat pe Iohannis sa vorbeasca despre remaniere: Asteptam raspunsul

Premierul Viorica Dancila l-a sunat pe presedintele Klaus Iohannis pentru a discuta despre noile propuneri de ministri pentru Externe, Interne, dar si despre propunerea pentru functia de vicepremier.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )