Libnet.ro
UNICEF

09:30

DANCILA, DUPA DECLARATIILE LUI IOHANNIS PRIVIND REMANIEREA: Fac apel la Presedinte sa isi schimbe atitudinea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCILA, DUPA DECLARATIILE LUI IOHANNIS PRIVIND REMANIEREA: Fac apel la Presedinte sa isi schimbe atitudinea

Premierul Viorica Dancila a facut astazi apel la presedintele Klaus Iohannis sa isi schimbe atitudinea, pentru a nu provoca incertitudine, dupa ce seful statului a amanat decizia privind numirile la ministerele Transporturilor si Drzvoltarii. continuă pe Ziarul Bursa

Sedinta de Guvern. Viorica Dancila, dupa declaratiile lui Iohannis privind remanierea: Domnul presedinte face tot posibilul sa blocheze activitatea Guvernului

Premierul Viorica Dancila a vorbit, vineri, in deschiderea sedintei de Guvern despre rectificarea bugetara, despre care spune ca este una pozitiva. Dancila le-a transmis un mesaj si noilor ministri care au ve.

Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Vot n sedinta - Olguta Vasilescu la Dezvoltare, Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care ia parte si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, potrivit unor surse politice.

UPDATE Sedinta la PSD dupa refuzul presedintelui Iohannis de numire a unor ministri. Olguta Vasilescu, propusa la Dezvoltare, iar Mircea Draghici la Transporturi (surse)

Liderii PSD s-au reunit marti seara intr-o sedinta a Biroului Politic National al PSD, la care a participat si premierul Viorica Dancila, dupa refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a o numi pe Lia Olguta Vasilescu la Ministerul Transporturilor si pe Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltarii. Social-democratii au votat ca Lia Olguta Vasilescu sa fie propusa pentru Ministerul Dezvoltarii, iar Mircea Draghici pentru portofoliul Transporturilor, au spus surse politice pentru HotNews.

Liviu Dragnea i-a convocat pe liderii din teritoriu, dupa atacul presedintelui Iohannis

Sedinta de urgenta in PSD, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat numirea Liei Olguta Vasielscu la Transporturi si a lui Ilan Laufer la Dezvoltare. Liviu Dragnea i-a convocat pe unii lideri din teritoriu.

Ce pregateste PSD dupa refuzul lui Iohannis: Putem inversa sa propunem pe Olguta la Dezvoltare si Ilan la Transporturi

Noul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, propune o strategie inedita pentru a replica dupa ce Klaus Iohannis a refuzat prin remaniere guvernamentala numirea Olgutei Vasilescu in fruntea Ministerului.

Nicolicea avanseaza ipoteza ca Guvernul sa atace la CCR refuzul presedintelui privind remanierea a doi ministri

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat marti ca Executivul ar trebui sa analizeze o eventuala sesizare la CCR a unui conflict juridic intre Guvern si Presedintie, dupa ce seful statului a provocat o incurcatura bine facuta cu revocarea si numirea unor ministri.

Cu ce solutie ar putea veni PSD dupa decizia lui Iohannis de a ii respinge pe Olguta Vasilescu si Ilan Laufer

Codrin Stefanescu, proaspat numit secretar general al PSD, a avut marti o reactie rapida dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca accepta remanierea Executivului, insa nu si solutiile propuse pentru Ministerul Transporturilor si cel al.

Digi24: Maria Grapini, mesaj de sustinere dupa declaratiile controversate ale lui Ilan Laufer

Ilan Laufer se declara mahnit de valul de reactii starnit dupa ce l-a acuzat de antisemitism pe presedintele Klaus Iohannis. in discutie a intervenit si europarlamentarul Maria Grapini, care i-a transmis un mesaj de sustinere.

Carmen Dan, replica de ULTIM MOMENT dupa acuzatiile presedintelui Iohannis

Ministrul de Interne, Carmen Dan, si-a exprimat increderea ca Guvernul Dancila va gestiona foarte bine presedintia Consiliului Uniunii Europene. Afirmatia a fost facuta in contextul remanierii de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )