Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dancila: Fac apel la presedintele Iohannis pentru o analiza riguroasa in sedinta CSAT privind STS

Hotnews Hotnews,
 Dancila: Fac apel la presedintele Iohannis pentru o analiza riguroasa in sedinta CSAT privind STS

Premierul Viorica Dancila face apel la presedintele Klaus Iohannis pentru o analiza riguroasa in sedinta Consiliului Suprem de Aparare al Tarii CSAT) de marti, privind responsabilitatea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) in cazul fetei din judetul Olt care a fost ucisa. continuă pe Hotnews

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila cere o ancheta completa si elucidarea de urgenta a cazului: Fac un apel catre Presedinte pentru o analiza riguroasa in sedinta CSAT

Premierul Viorica Dancila cere o ancheta completa si elucidarea de urgenta a cazului crimelor din Caracal. intr-o postare pe Facebook, prim-ministrul anunta ca l-a trimis pe ministrul de Interne,.

Premierul Dancila asteapta raspunsul lui Iohannis. Presedintele trebuie sa spuna daca accepta nominalizarile noilor ministrii

Cele 10 zile pe care Presedintele le are la dispozitie pentru a formula un punct de vedere cu privire la propunerile de noi ministri facute de Viorica Dancila expira astazi. Klaus Iohannis trebuie sa.

USR, atac la Iohannis: Pentru cine joaca acest presedinte? Numirile ministrilor Manescu si Moga, dezonorante. Autorul criticilor a fost avocat al lui Mazare

Deputatul USR de Constanta Stelian Ion l-a criticat, miercuri, pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a acceptat propunerile facute de Viorica Dancila pentru ministerele de Interne si de Externe.

Ce selfie a facut deputatul PNL Gigel Stirbu cu presedintele Iohannis

Gigel Stirbu, deputat PNL si presedintele Comisiei pentru Cultura a postat pe contul sau de Facebook o fotografie in care apare alaturi de presedintele Klaus Iohannis.

Oprisan (PSD): Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale. Ar avea sanse mari intr-o competitie cu presedintele Iohannis

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, considera ca Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale, dar a precizat ca decizia va fi luata abia dupa discutiile din Comitetul Executiv si Biroul.

Oprisan (PSD): Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale. Are sanse mari intr-o competitie cu presedintele Iohannis

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, considera ca Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale, dar a precizat ca decizia va fi luata abia dupa discutiile din Comitetul Executiv si Biroul.

Presedintele Iohannis retrimite o lege importanta in Parlament. Despre ce este vorba

Presedintele Klaus Iohannis a intors, vineri, in Parlament, spre reexaminare, Legea pentru completarea art. 5 din Legea nr. 331994 privind exproprierea pentru cauza de utilitate publica, potrivit.

Presedintele Iohannis o va decora pe Simona Halep intr-o ceremonie care va avea loc marti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat, vineri, decretul de decorare a Simonei Halep, primul roman care castiga turneul de tenis de la Wimbledon, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler. Ceremonia de decorare va avea loc marti, de la ora 12:00, la Palatul Cotroceni.

Sedinta CSAT, convocata de Klaus Iohannis pentru ziua de marti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat sedinta CSAT pentru ziua de marti. inca nu se stie exact la ce ora se vor reuni, dar se stie ca CSAT trebuie sa dea un aviz pentru rectificarea bugetara.

Dan Barna il acuza pe Iohannis pentru plecarea romanilor din tara

Dan Barna, candidatul USR - PLUS la alegerile prezidentiale, l-a acuzat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Sibiu, pe Presedintele Klaus Iohannis ca este reprezentantul clasei politice care a dus Romania in situatia de a avea patru milioane de oameni in afara tarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )