Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dancila: Guvernul va aproba astazi noii indicatori fiscal-bugetari

Adevărul Adevărul,
Dancila: Guvernul va aproba astazi noii indicatori fiscal-bugetari

Ordonanta de Urgenta pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pentru 2019 va fi adoptata in sedinta de astazi a Executivului, a anuntat premierul Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

Guvernul va aproba astazi noii indicatori fiscal-bugetari. La cat se ridica deficitul si cat vor fi cheltuielile

Guvernul se reuneste in sedinta, luni, de la ora 11. 00, si ar putea adopta o Ordonanta de Urgenta pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pentru 2019 dupa ce Curtea Constitutionala a admis sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pe aceasta tema.

UPDATE Dancila: Guvernul a aprobat noile plafoane privind deficitul si inflatia

Ordonanta de Urgenta pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pentru 2019 a fost adoptata in sedinta de astazi a Executivului. Principalii indicatori sunt deficitul si inflatia.

Guvernul aproba OUG privind plafoanele bugetare

Guvernul va aproba marti, prin Ordonanta de Urgenta, plafoanele bugetare pe termen mediu pentru indicatorii economici. Facem acest lucru in deplin acord cu recenta decizie a Curtii Constitutionale, astfel incat sa nu mai poata fi invocata nicio bariera in calea promulgarii bugetului, a declarat premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )