Libnet.ro
UNICEF

11:30

Dancila, inaintea votului asupra motiunii de cenzura: Nu am nicio emotie, am incredere in colegii mei

Hotnews Hotnews,
 Dancila, inaintea votului asupra motiunii de cenzura: Nu am nicio emotie, am incredere in colegii mei

Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu are emotii cu privire la motiunea de cenzura si ca are incredere in colegii din PSD si ALDE. Premierul a afirmat ca nu va discuta cu Calin Popescu Tariceanu inainte de votul motiunii de cenzura. continuă pe Hotnews

Fifor, inaintea votului asupra motiunii de cenzura: Nu avem emotii. Va asigur ca nu exista probleme

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a declarat ca nu are emotii pentru votul in privinta motiunii de cenzura, precizand ca parlamentarii partidului vor asigura marti cvorumul de sedinta, insa nu vor participa la votul asupra motiunii de cenzura.

Dancila, inaintea votului asupra motiunii de cenzura: Nu am nicio emotie, am incredere in colegii mei

Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu are emotii cu privire la motiunea de cenzura si ca are incredere in colegii din PSD si ALDE. Premierul a afirmat ca nu va discuta cu Calin Popescu Tariceanu inainte de votul motiunii de cenzura.

Dancila, declaratii la rece inainte de motiunea de cenzura: ,,Nicio emotie

Premierul Viorica Dancila a afirmat, marti, ca nu are nicio emotie in ceea ce priveste motiunea de c.

Viorica Dancila, inainte de votul asupra motiunii de cenzura: Nu am nicio emotie. Am incredere in colegii mei, am incredere in partenerii de alianta

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca nu are emotii cu privire la rezultatul votului de la motiunea de cenzura. Nu am nicio emotie. Am incredere in colegii mei, am incredere in partenerii.

PSD nu are emotii inaintea votului pentru motiunea de cenzura. Mihai Fifor: Nu exista probleme. Colegii sunt pe pozitii

Purtatorul de cuvant al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni, la Antena 3, ca nu are emotii privind votul de maine asupra motiunii de cenzura si ca membrii partidului vor fi prezenti la sedinta pentru a asigura cvorum, dar nu vor vota.

Motiunea de cenzura, votata azi in Parlament. Viorica Dancila: Nu am nicio emotie

UPDATEPlenul reunit al Parlamentului dezbate si voteaza, marti, incepand de la ora 14. 00, motiunea de cenzura a opozitiei. Este nevoie de 233 de voturi favorabile pentru ca Guvernul sa.

Viorica Dancila, atac la opozitie, inainte de votul asupra motiunii de cenzura: Este a treia oara cand propuneti daramarea unui guvern fara a veni cu ceva nou

Premierul Viorica Dancila a lansat un atac dur la adresa opozitie de la tribuna Parlamentului, acolo unde si-a prezentat, marti, punctul de vedere inainte de votul asupra motiunii de cenzura. Dancila.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )