Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila se intalneste la Bruxelles cu viitorul presedinte al Comisiei Europene

România Liberă România Liberă,
Dancila se intalneste la Bruxelles cu viitorul presedinte al Comisiei Europene

Premierul Viorica Dancila se va intalni marti, la Bruxelles, cu viitorul presedinte al Comisiei Euro. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila se intalneste marti cu viitorul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen

Premierul Viorica Dancila urmeaza sa se intalneasca marti la Bruxelles cu viitorul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se arata pe agenda premierului publicata pe site-ul guvernului.

Viorica Dancila, intrevedere cu viitorul presedinte al Comisiei Europene, la Bruxelles, la o zi dupa ce a absentat la sedinta cu Tariceanu

Viorica Dancila va avea, marti, o intrevedere cu Ursula von der Leyen, viitorul presedinte al Comisiei Europene, la Bruxelles, anunta Guvernul.

Viorica Dancila se intalneste, marti, cu Ursula von der Leyen. Pe agenda, propunerile Romaniei de comisar european

Premierul Viorica Dancila se intalneste, marti, la Bruxelles, cu noul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit agendei oficiale a sefei guvernului de la Bucuresti.

Noul presedinte al Comisiei Europene se angajeaza sa-si concentreze eforturile pentru viitorul Europei

Noul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri - dupa ceremonia de ramas bun organizata joi seara de Bundeswehr Ministerul Apararii german), la conducerea caruia s-a aflat pana recent - ca acum se va bate cu toata puterea pentru Europa, informeaza dpa.

LA BRUXELLES: Viorica Dancila, intalnire cu Ursula von der Leyen

Premierul Viorica Dancila se va intalni, marti, la Bruxelles, cu viitorul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, context in care cei doi oficiali ar putea discuta atat despre portofoliul care va reveni Romaniei in cadrul Colegiului Comisarilor.

Nor radioactiv deasupra Romaniei: Reprezentanta Comisiei Europene atrage atentia asupra unui fake news ce invoca masuratorile unui centru de cercetare UE

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania atrage atentia, intr-un mesaj pe Facebook, asupra unei informatii false care circula pe diferite retele de socializare, referitoare la prezenta unui nor radioactiv deasupra Romaniei si in sprijinul careia este adusa drept dovada o harta realizata de serviciul stiintific intern al Comisiei. Harta nu are functia unui sistem de alerta timpurie . ) Nu s-a primit niciun avertisment care sa reflecte ingrijorari privind masuratorile, spune Reprezentanta Comisiei Europene.

Jean-Claude Juncker, presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, a fost operat de urgenta

Jean-Claude Juncker, presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, a fost operat de urgenta in Luxemburg, pentru extragerea vezicii biliare, anunta Comisia Europeana. Presedintele Comisiei Europene,.

Jean-Claude Juncker, operat de urgenta. Ce a patit seful Comisiei Europene in exercitiu

Jean-Claude Juncker, presedintele in exercitiu al Comisiei Europene, a revenit de urgenta din vacanta, in Luxemburg, pentru o operatie de extirpare a vezicii biliare, a informat samata Executivul comunitar,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )