Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila, intrebata daca il considera pe Ludovic Orban un adversar politic: Nu m-am raportat la Ludovic Orban. Suntem foarte diferiti

Adevărul Adevărul,
Dancila, intrebata daca il considera pe Ludovic Orban un adversar politic: Nu m-am raportat la Ludovic Orban. Suntem foarte diferiti

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat duminica, la Antena 3, intrebata daca il considera pe Ludovic Orban un adversar politic, ca nu s-a raportat la liderul PNL Ludovic Orban si ca sunt foarte diferiti. Am mai vazut premieri care se desemnau singuri, ca sa devii premier trebuie ca partidul pe care il conduci sau din care faci parte sa castige increderea cetatenilor, sa creeze o majoritate, a precizat Dancila. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Viorica Dancila este o simpla marioneta care nu face altceva decat sa execute orbeste toate comenzile ticaloase ale lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri ca nu vede care ar fi temeiul pentru care premierul Viorica Dancila sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la un posibil conflict juridic intre Guvern si.

Ludovic Orban, despre o eventuala candidatura a lui Dragnea la prezidentiale: O gluma proasta

Presedintele PNL Ludovic Orban a calificat drept o gluma proasta o eventuala candidatura a lui Liviu Dragnea la alegerile prezidentiale de anul viitor, precizand ca acesta nu are nicio sansa.

LUDOVIC ORBAN: Decizia lui Iohannis in cazul numirii ministrilor, legala

Decizia presedintelui Klaus Iohannis in privinta numirii ministrilor la Dezvoltare si Transporturi este legala si corecta, a declarat astazi liderul liberalilor, Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre candidatura lui Liviu Dragnea la prezidentiale: Este o gluma proasta pentru el, pentru PSD si, mai ales, pentru Romania (VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban a calificat drept o gluma proasta faptul ca Liviu Dragnea a anuntat ca nu exclude posibilitatea de a candida la alegerile prezidentiale din 2019. Este o gluma proasta pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )