Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila: Am luat decizia de a nu ne prezenta la votul de investitura a noului guvern

România Liberă România Liberă,
Dancila: Am luat decizia de a nu ne prezenta la votul de investitura a noului guvern

PSD a luat decizia de a nu se prezenta in Parlament la votul de investitura a noului guvern, a decla. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Au falimentat Opozitia

Viorica Dancila, personaj pentru multi amuzant, si PSD, entitate care a cazut in post, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Sunt 2 si singuri si au falimentat Opozitia. Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inainte numirii noului Guvern A fost odata un oras in care locuitorii se imparteau in printi si cersetori. intre .

VIDEO Dancila anunta ca PSD nu va participa la votul de investitura a Guvernului Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat, marti, ca social-democratii nu vor participa la votul de investitura a noului Guvern, lasand pe seama opozitiei asigurarea cvorumului de prezenta.

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere! Cu ce propuneri a mers la Klaus Iohannis

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere, cele maximum 16, comparativ cu 24 cate are Guvernul Dancila. Cu ce propuneri a mers la presedintele Klaus Iohannis? Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban Guvernul Gancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o .

Prioritatile noului guvern, anuntate de Ludovic Orban

Desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban a anuntat ca printre prioritatile noului Guvern sunt refacerea echilibrelor macroeconomice, respectarea rigorilor statului de drept si readucerea institutiilor statului in slujba cetateanului.

Mihai Gadea: Acestea sunt efectele secrete ale instalarii noului guvern

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, efectele secrete ale instalarii noului guvern.

Cum va arata structura noului guvern PNL. Ministerele care dispar - schita momentului

In asteptarea nominalizarii oficiale a noului premier PNL, liberalii fac schita noului guvern care ar trebui sa aiba maximum 15-16 ministere. Unele dintre cele actuale vor fi comasate, iar in cazul altora se ia in calcul chiar desfiintarea.

USR reaminteste cele 4 conditii pentru a vota in Parlament noul guvern: indeplinirea acestor conditii pana la votul de investitura ar fi o minima dovada de buna credinta privind directia Romaniei

Liderul USR Dan Barna sustine ca a sperat pana in ultima clipa ca presedintele Klaus Iohannis va intelege cat de important este sa fie organizate alegeri anticipate si transmite din nou cele patru conditii ale USR pentru a vota in Parlament investirea noului guvern. El spune ca indeplinirea acestor conditii pana la votul de investitura ar fi o minima dovada de buna credinta privind directia Romaniei in perioada urmatoare. Cerem presedintelui si premierului desemnat Orban ca in procesul de formare a majoritatii necesare investirii guvernului sa includa si conditiile USR PLUS. Altfel, USR nu va da votul de investitura in Parlament, transmite USR.

Marcel Ciolacu: Decizia CEX PSD este sa nu voteze investirea noului guvern, o sa vedem si parerea colegilor parlamentari Ponta: Dancila a promis prin interpusi ca o sa dea 30-40 de voturi sa treaca Guvernul

PSD ar trebui sa nu voteze investirea unui nou Guvern, aceasta decizie fiind luata in ultimul Comitet Executiv National al partidului, a declarat, luni, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu. El spune ca urmeaza discutii cu parlamentarii din PSD, pentru a vedea si parerea lor. Liderul ProRomania, Victor Ponta, sustine inca sa Viorica Dancila ar fi promis prin interpusi ca parlamentarii PSD vor da 30-40 de voturi ca sa treaca guvernul, iar in aceste conditii Pro Romania ramane cum a fost si pana acum, in sensul de a sprijini proiectele bune pentru tara, singurii care vom reprezenta cu adevarat zona de centru-stanga, alegatorii social-democrati, pentru ca e clar ca Dancila i-a vandut.

BARNA, PONTA SI HUNOR CONDITIONEAZA VOTUL PRO-ORBAN Negocieri dure pentru formarea noului guvern

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat, astazi, sa anunte numele viitorului premier, conform declaratiei facute vinerea trecuta, dupa prima runda de consultari cu partidele parlamentare. Noul guvern se moseste greu, din cauza divergentelor existente intre partidele de opozitie care au votat motiunea de cenzura ce a dus la demiterea cabinetului Dancila. in timp ce liberalii sunt dis-pusi sa isi asume guvernarea si il propun premier pe Ludovic Orban, liderii celorlaltor formatiuni politice nu isi doresc sa intre intr-un cabinet condus de presedintele PNL.

USR refuza sa intre la guvernare: Liderii formatiunii au hotarat in ce conditii vor acorda votul de investitura pentru viitorul Guvern

USR a decis, luni seara, sa refuze intrarea la guvernare si sa sutina in continuare varianta alegerilor anticipate in cel mai scurt timp posibil, respingand astfel planul propus de Stelian Ion, transmite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2136 seconds )