Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila, mesaj de Ziua Nationala a SUA: ,,Prosperitate tuturor cetatenilor americani

România Liberă România Liberă,
Dancila, mesaj de Ziua Nationala a SUA: ,,Prosperitate tuturor cetatenilor americani

Premierul Viorica Dancila a transmis, joi, un mesaj de Ziua Nationala a Statelor Unite ale Amercii. continuă pe România Liberă

Trump anunta ca la festivitatile de la Washington de Ziua Nationala a SUA vor fi expuse si tancuri

Presedintele american Donald Trump a declarat ca in cadrul festivitatilor de joi de la Washington, cu ocazia Zilei Nationale a Statelor Unite, vor fi expuse tancuri Abrams si Sherman noi-noute, insa vor fi luate masuri ca vehiculele blindate sa nu avarieze infrastructura din oras, potrivit Mediafax care citeaza CBS News.

Viorica Dancila, mesaj pentru SUA, cu prilejul Zilei Nationale: Romania a confirmat statutul sau de partener de incredere

Premierul Viorica Dancilatransmite SUA un mesaj cu ocazia celebrarii Zilei Independentei. Prim-ministrul afirma cai se ofera placutul prilej de a evoca relatia stransa si dinamica pe care Rom.

4 iulie - Ziua Independentei SUA, cand americanii isi celebreaza valorile nationale

Data de 4 iulie 1776 este cunoscuta in istoria universala ca ziua Declararii Independentei americanilor de Imperiul Britanic, un eveniment care a condus la nasterea Statelor Unite ale Americii ca entitate suverana. in prezent, 4 iulie este ziua in care sunt celebrate valorile americane, noteaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )