Libnet.ro
UNICEF

20:00

Dancila: Motiunea nu va trece; ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Hotnews Hotnews,
 Dancila: Motiunea nu va trece; ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania. Citeste si: Ludovic Orban: Guvernul cauta sa ofere marea cu sarea semnatarilor motiunii pentru a nu veni la vot Nu am nicio emotie in privinta votului parlamentarilor UDMR. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, fara emotii la motiunea de cenzura: Ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de.

VIORICA DANCILA: Ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania.

Viorica Dancila anunta ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara in sedinta de vineri

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca vineri va avea loc o sedinta de guvern unde va fi adoptata si rectificarea bugetara pe anul 2019. Amintim ca joi este programat sa aiba loc, in Parlament, votul asupra motiunii de cenzura depusa de Opozitie impotriva Guvernului Dancila. Dancila: Motiunea nu va trece; ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in RomaniaDancila: E periculos ca tocmai presedintele este cel care cere efectiv ca acest guvern sa cada.

PNL anunta ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va trece. Cate voturi vor fi pentru

PNL anunta ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va trece de votul Parlamentului. Raluca Turcan sustine ca vor fi peste 233 de voturi si ca negocierile cu parlamentarii pentru sustinerea motiunii sunt permanente. Ea a adaugat ca decizia CCR cu privire la conflictul presedinte Guvern, referitoare la numirea ministrilor interimari, confirma faptul ca .

Un prim pas spre votul impotriva Guvernului Dancila: Motiunea va fi citita astazi in Parlament

Motiunea de cenzura la adresa Guvernului Dancila va fi citita in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului joi, de la ora 10. Dezbaterea si votul vor avea loc peste o saptamana. Calendarul a fost stabilit cu o zi in urma, in urma unei sedinte de plen in care PSD a esuat in planul de a impune sambata votul la motiune.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )